Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Строителни безумия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Строителни безумия

http://www.darkroastedblend.com/2007...oes-wrong.html
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

До: Строителни безумия

Се едно гледам моя "любим" роден град Пловдив. Вече съм с мисълта че няма какво да ме изненада. Достатъчно е да си излезне човек от грозния гаден апаратамент, в грозния гаден блок и само като се завърти му се завива свят от тъпотиите около него. Мнението ми е че всички психиатрии в БГ са затворили и всички луди са около мене, и на пътя и в общинска администрация и в полицията и.... навсякъде.
    Същото е и в СФ, и във Варна, и навсякъде другаде където душевно болни хора са натрупали пари и са взели решение да покажат на целия свят какво могат да "сътворят".
    Наздраве.
    ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

"The caption says: "Please be careful when you put revision clouds on your drawings. Some of the contractors do not understand" -"

Преди години, в Русе, за една къща, бяхме сложили по фасадите пунктирани линии на отваряемите крила на прозорците (както си му е редът). Когато видяхме монтираните прозорци, онемяхме Изпълнителят ги беше нацепил според схематичните ни пунктирани линии!
      НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
      Omnia vincit amor !

Коментар

Да ме прощаваш, ама за мен Пловдив в момента е един от малкото останали свестни градове в България. Просто като го сравня със София си е много красив и спретнат.
        P.S. При тов съм си кореняк софиянец...

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
          ... Просто като го сравня със София си е много красив и спретнат.
          P.S. При тов съм си кореняк софиянец...
          Няма друго място в света да е по-опустошено от строителна вандалщина от София. Дръвчета не останаха, за тревичка да не говорим, то дори и да има нещо стойностно като архитектура се губи и обзличава в целия този хаос от тухли и бетон.

Коментар

Не знам дали забелязахте, но повечето снимки имат надписи на кирилица (но не е в БГ)

Коментар

в нормалните градове и държави, общината изгражда инфраструктура за да могат строителите да строят на празни терени...
              а у нас - всеки гледа да построи м/у другите сгради за да има път, вода и ток... иначе попада в абсурда да си строи сам път, а общинарите да му намират кусури и да го муфтят за узаконяването...

уникум е една 6 етажна сграда в Белите брези, която се строи на по 15-ина метра от старите високи блокове, обграждащи я от всички страни... просто мястото е било отредено за градинка, но някой криминален елемент е дал разрешително за строеж...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Е не може да няма "пръст" и нещо БГ в цялата работа
                sigpic

Коментар

Госстрой

алелеййй.......за някои от снимките не мога да повярвам че не са монтаж

Коментар

Гараж само за 4х4?!!
                    יעבור
                    «И това ще мине»

Коментар

Некой от нашите е, да си признава!
                      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                      A2 (+)

Коментар

това е за някой тиинейджър който окгато е наказан да бяга от стаята си и даходи на купон

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X