Обява
Свий
Няма добавени обяви.
СуперМегаУазоТунинг
Свий
X
-
До: СуперМегаУазоТунинг

и мен ме интересува повече за това чудоПървоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнениеПравилно ли разбрах, че е плуващ? И как точно се управляваше с тия вериги.LZ1PER
Коментар
-
Няма. Спира с бордовите фрикциони, в тях има лентови спирачки. Всичко е на патериците. Не, ми на рогата - кара се с полукормило като БМП-то.
Раздатката не е нормална, ми е повишаваща. Изобщо, всички верижни се карат с много газ, практически на всички скорости - до пода. Заради малкото изтъркалване в сравнение с колесните. Гъсеницата е движител с голямо съпротивление.
Коментар
-
Е все пак трябва да си запазят най-характерното за уаз-аПървоначално публикуван от Макавеев (mac) Преглед на мнение-няма педал за спирачка
. И да има спирачка, то тя рядко работи
sigpic
Коментар
-
Два пъти А!!!Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнениеПиши от буква А.
יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Ама за да го караш това чудо ти трябва стаж поне 5г. на хамерикански jeep (по възможност чероки)Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеЕхе докато стигнете до "Ц" тамън ще съм навършила и 18 и книжка ще съм взела
и тогава вече можеш да кандидатстваш за Уаз-а

.То си е цяла наука

LZ1PER
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Много хубаво нещо. Не е тунинг, така си се произвежда. Много върви, Кирасира беше тествал още прототипа.
Коментар