Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Само за жипове с климатици!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Само за жипове с климатици!

Светът на големия тунинг!

http://www.bumperdumper.com/bumper2.htm

До: Само за жипове с климатици!

Само за жипове с климатици

За да тежи ли?Щото ако седни некав американец преял с хамбургери ,жипчето може да се вдигне на задни гуми и да изцвили
    B+

Коментар

Тия са съвсем изпращяли май , а ? ....... , или аз ?!

Коментар

Боговете сигурно не ходят до тоалетна(Стефан да каже), но на хората понякога им се налага.
        Климатика какво общо има.

Коментар

пълен дебилизъм....
          единственото му приложение е за инвалиди и хора с някакви травми...
          LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
            пълен дебилизъм....
            Абсолютно съгласен.... Хората които НЕ СА инвалиди или с някакви травми когато са по нужда настед природата се пързалят по урвите за да не замърсяват природата с тоелетна хартия.
            О899 2б2 1З2

Коментар

Добре че има тоалетна хартия че да се разбира къде има мини.
              По някога обаче няма отличителни знаци и стелките в колата стават красиви.

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                пълен дебилизъм....
                Ааааа.. и за гении.Докато седи и се напъъъъъва .....да измисли нещо още по-велико.

Коментар

Това изобретение трябва да се предложи на тази дето се показала със линколн навигатор в варна ето я изватката от вестник стандарт

"Мъжките погледи събра и сексапилната Анита Мейзер, която бие с 11 см по гръдна обиколка самата Памела Андерсън. Варненката, която живее в Лос Анджелис, пристигна на шоуто със страхотния си "Линкълн Навигатор", който купила за 85 000 долара зад океана."

Явно гърдите и са пораснали обратно пропорционално на акъла и....85К за навигатор...наистина трябва да нямаш акъл да платиш толкова пари за това сюв.
                  Карал съм го като рентал......не заслужава парите си.
                  CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
                  http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
                  http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Това "чудо" го ползват във филмчето на ТопГеар за покоряването на северният полюс с Тойота ХаиЛукс, не знам дали си заслужава, но ще ви разкажа една "истинска" история от моите студенски години "познат отишъл до тоалетната високо в планината (очевидно на снега) свършил той "работата", при това добре я свършил, но когата станал снегът подал и краката му потънали под фирна, е поне е паднал на меко и топло, но доста се е чистил..." та и този "Дъмпер" може да се окаже полезен, да не говорим че си е по-удобно да седнеш, от колкото да клечиш, но Стефан е "над тези неща" както и над климатиците

Коментар

Ми,като не ви харесва идеята за "кенеф",спокойно може да се доразвие в поставка за чували за смет.
                      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Аз забранявам на Стефан да пише за климатици и тоалетни поне докато не иде на едноседмичен къмпинг с поне едно дете под 7 години... заедно с майка му... Когато го направи, моля отново да се изкаже по темата и съм сигурен че ще има нов поглед върху живота...
                        VPetrov.photography

Коментар

В този ред на мисли мога да предоставя на Стефан жена ми за кратък Офф роуд маршрут с неговата Багира след това Стефан ще прилича на древен ловец бил се с голи ръце с тигри )) с оток на мозъка от мрънкане и викове )

Сега и аз търся джипка с климатик, автоматик и да не друска като ферозата и УАЗа

Поздрави,
                          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Боже! Нищо подобно! Аз съм зашеметен и безмълвен! Нервно пуша в ъгъла, и внимателно избърсвам със спирт място на стената, където да се утепам с глава у бетона!
                            Депресиран съм от размаха на мисълта на Истинските Констуктори от Големия Тунинг. От задълбочеността на разработката. От пръв поглед се хвърля в очи квадратното нощно гърне тип Паркетно, революционността и смелостта на идеята за самонагаждащо се по местността меко нощно гърне тип Корав Истински Джипер. Сломен от собствената си нищожност осъзнавам че сам не бих стигнал и близо до тази титанична идея.
                            И тия хора твърдят че търсят риска, неизвестното и искат да знаят какво има зад хоризонта? Мда. Онанисти. От Страната на Марлборо. Искат телевизор с дистанционно, климатик в рая, пластмасов макдоналдс и в очите на другите да изглеждат нещо си. Без да го бъдат. А тия които го могат наистина, наричат низши, глупави, изостанали и гледат отгоре. Понеже са супермени, но не са пластмасови и сертифицирани. Това е то смъртта на цивилизацията на белите.
                            Между другото, ако не трябва да сере цяла рота, който иска може да опита да свърши тая работа вечерта. А на сутринта да опита да намери къде я е свършил. В гората, на полето, даже над границата на виреене в планината. Най-вероятно ще намери само следи. Остатъците от жизнената дейност на някого са храна за друг. Хранителна верига. Глупости и грешки в нея прави само човекът.

Коментар

А представяте ли си, докато си седите някой да ви открадне джипа ! Ще сте в онла*на до ушите !
                              Последно редактирано от Peppy; 28-08-07, 13:37.
                              Р.П.(RFF) 0898677590
                              Пътна помощ
                              ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X