Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Екшън 16+
Свий
X
-
Екшън 16+
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!Тагове: Няма
-
От: Екшън 16+
Ти що гледаш бре ? 16+ пише в заглавието !О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Хахахаха, доста забавно видео.. Песента си я бива
МерСАЖ
Видеото нещо не излиза, като вмъкнато, ми иска да се гледа в Ютюб
Може и при мен да е проблема, нещо, знам ли...
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
= http://www.dnes.bg/world/2012/12/14/...v-sasht.175505Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
Желязото се кове докато ...се закове...
Коментар
-
Нещо ми се нервиш, искаш да ме питаш или скучаеш ?Първоначално публикуван от Жорката Преглед на мнение
Не бях аз....О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Нито едно от тритеПървоначално публикуван от droba Преглед на мнениеНещо ми се нервиш, искаш да ме питаш или скучаеш ?
Не бях аз....
Просто асоциирах клипа с новината...Рядко ми чука от такива новини, просто реагирах спонтанно защото жертвите са малки деца.
Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
Желязото се кове докато ...се закове...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 116,523 в 10:45 на Днес.
Коментар