Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кофти е да попаднеш на когото не трябва
Свий
X
-
От: Кофти е да попаднеш на когото не трябва
Слаби актьори...О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Табелки "радар" има за друго.Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
P.S. За това има и табелки "радар" и "зона с 24 часов видеоконтрол".
Защо ли? Ми виж какво пише под "радар"
.
Коментар
-
Аз. Медицинско от психодиспансер да вадя ли? Камерата те прави равен пред закона. В България точно това куца...Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеНе знам кой нормален мислещ човек ще е съгласен да го снимат постоянно, само защото някой ден, ако въобще му се наложи, ще му е необходимо за оправдание в съда.
Ама излизаме от темата и влизаме в друга.
Коментар
-
Тази си е темата.Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеНе знам кой нормален мислещ човек ще е съгласен да го снимат постоянно, само защото някой ден, ако въобще му се наложи, ще му е необходимо за оправдание в съда.
Ама излизаме от темата и влизаме в друга.
Живеенето с други хора предполага някакво съобразяване с тях, а сигурността във всичките и аспекти е някаква форма на компромис.
В случая:
От действията на хилядите идиоти на пътя трябва да остава следа, за да бъдат репресирани. Иначе се множат.
Ти какво предпочиташ:
1. Милицията да има камери навсякъде и да вижда всичко, и да пази всичко, докато на управниците им потрябва, а като стане беля да се оправдава, че е много и не може нищо да намери. Това да стане за сметка на данъкоплатците, но по познатите ни схеми..
или
2. Всеки или почти всеки да има камерка, да снима и да го пази колкото си иска у себе си, без да е непосредствено достъпно на властта или корумпирани чиновници, а милицията да получава само това, което и е работа - примерно, записите на доброволците при ПТП или при груби нарушения.
Едното от двете неща ще стане със сигурност. Въпросът е кое да предпочетем.
Въпросът не опира само до пътните идиоти - всичко, което виждаш, имаш право и да записваш.
Коментар
-
Показателно е видеото, но имаме ли отворена тема за тези камерки. Гледам масово си снимат хората и то май не е излишно.Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.
Коментар
-
Масово снимат в определени страни. За да се бръкне човек 100-500лв за камерка, трябва да очаква от нея полза. В момента, в България, ползата е много малка.Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнениеПоказателно е видеото, но имаме ли отворена тема за тези камерки. Гледам масово си снимат хората и то май не е излишно.
Коментар
-
Имаше едно предаване за виден наш български спортен деятел. Заснет от бритънски журналист да урежда под масата футболни мачове. За тази си кретенска постъпка, го изключиха от олимпийския комитет. После българските власти обвиниха журналиста, че нямал право да снима по този начин. И го търсеха да го съдят.
От коментарите по чуждите медии ми се зачервиха ушите. Да те е срам да си кажеш, че си Българин!
Нямам повече коментари по темата...
Коментар
-
Доколкото на мен ми известно първо тези камери се наложиха среди населението на Русия, поради массов беспредел по пътища, и само след това се получи някаква законодателна подкрепа.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Не им завиждай толкова. Доколкото виждам по руските форуми, една от причините за масовото използване на видеорегистратори е и масовото разпространение на инсценирани ПТП-та с цел да изклатят жертвата за пари, както и корупционните практики на тамошния КАТ.Първоначално публикуван от valyon Преглед на мнениеЗавиждам на руснаците за този закон,но за съжаление не храня илюзии ,че наще дУпедати ще го приемат доброволно тук,туко виж цъфнали на нечие видео!Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Практики няма, виж обичаи и традиции - дал Господ
!
Отдавна се питам за такива камери. Понякога като няма закон и интернет върши работа. Онзи ден карам едно Рено клио. Старичко, без хидравлика дори. Един бус взе да се гаври, пък и среден пръст видях. Някак си те газят като си на 10 см. от асфалта и със стара кола. Други хвърчат с някакви безумни скорости или са като сумисти на пътя. Миналата седмица се върнах от Европа, извъртях 7000 км., но както знаете такива истории няма. Дори франсета ми се сториха коректни водачи.
Пускането на такива клипчета ще доведе и ще даде резултат. Много от шофьорите нарушители са на служебни автомобили, а пък контрольорите на държавна работа. Я дайте някой сайт за камери, че трябва да слагам Галаксито.Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар