Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Релноста при ЗЕМЛЯНИТЕ ?! Жестока реалност !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Релноста при ЗЕМЛЯНИТЕ ?! Жестока реалност !!!

Филма съдържа кадри провокиращи много от коментарите на различни индустрии, че си вършат правилно работата !
    Този филм съдържа кадри засягащи животинския свят неподходящи за хора със слаби нерви, проблеми със сърцето или по-малки от 16 години !!!
    Това е може би първия филм който неможах да изгледам до край, но ме накара да се замисля над себе си и действията на другите хора към животните !
    ФИЛМА НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА НА ХОРА СЪС СЪРДЕЧНИ ИЛИ НЕРВНИ ПРОБЛЕМИ, СЛАБИ НЕРВИ И Т.Н !!!
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

До: Релноста при ЗЕМЛЯНИТЕ ?! Жестока реалност !!!

E, къде е този филм?

Коментар

http://video.google.com/videoplay?do...9&q=earthlings
      Изпуснал съм линка.. съжалявам
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Немога да го гледам това, не понасям жестокости към животни. Случвало ми се е да спуквам от бой недобросъвестен стопанин на куче, който видях съвсем случайно, как го биеше с дебела тояга, а горкото скимтеше без прекъсване....падна ми пердето, осъзнах се когато оня скимтеше свит на кълбо на земята с кървава физиономия...

Прилага правото на по-силния, по-умния.. е аз го приложих върху него.
        Не съжалявам за постъпката си.
        Nissan Patrol Y260

Коментар

Аз също неможах да изгледам целия филм поради същата причина !
          Стигнах до кучето тровещо се с циенид което гледаше камерата сякаш крещеше за помощ а в същото време му излизаше пушек от муцунката.... и след това онова което го хвърлят живо под пресата на боклукджийски камион... до там упрях и повече не издържах... но четох коментари, че имало част специално посветена на прасетата...били още по-брутални гледки!
          Още веднъж казвам филма не е за хора със слаби нерви ! И не съм го пуснал тук защото си мисля че е як.. а именно обратното.... пуснах го от отвращение към хората, които са способни на подобни дела и като молба към всички да направим това, което е по-силите ни всичката тази жестокост ако не да бъде прекратена, то поне да бъде намалена
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

Нямам думи.
            О899 2б2 1З2

Коментар

И още нещо по темата.

http://www.sector-tech.org/tor/ad.mpg

Коментар

Оххххх. Изгледах филма 2ри път, чист мазохизъм от моя страна. Гледах го само като картина, англйски не разбирам, а ми беше интересно какво се говори. И затова ще коментирам само кадрите. Отвратително е всичко което видях. Ама...... това си е жестоката реалност. Земляните(човеците) сме си едни жестоки кръвожадни, месоядни (по-точно всеядни) животни, които се намират на върха на хранителната пирамида. Различаваме се от другите животни само по това че имаме интелект, който интелект ни прави по силни от тях и доминираме над тях. Този интелект все още не ни е направил достатъчно разумни по отношението ни към животните и природата. Ние които се възмущаваме от тези кадри за съжаление сме съучастници в тази касапница, защото когато си купуваме пържолите не се интересуваме от това къде и как са гледани прасетата, а от цената. Няколко милярда човешки гърла са зайнали в очакване част от останалите съжители на замята да си изпълнят функцията в кръговрата на живата природа. Питам се дали след всичко това можем да имаме някакво “хуманно” отношение към животните??? Можем до степен такава, че въпреки “смъртната им присъда” да им осигурим “достоен” живот и “безболезна” смърт. Или да се отнасяме с “почит към паметта” на на “геройски загиналите” животни като опитни зайчета допринесли за развитието на медицината, биолигията, генното инжинерство и др. Само не знам какъв “хуманизъм” можем да измислим към тези които намират болката и смърта си в изпълнение на “дълга си” да ни забавляват нас човците обичащти коридата, боя с кучета и ловът. Още мнооооооооого време трябва да мине за да няма повече такива кадри, ще го познаем по това че отношенията м/у самите човеци се прмрнят в по хуманни (на дали ще ги доживеем, но можем да будем част от промяната).
                ПС. След този филм вечерята ми ще бъде само салата, а кучето ми беше разхдено с един час повече от нормалното. Това са моите 2стинки (както се изразява колегата Geogeone).
                О899 2б2 1З2

Коментар

iiiopo, има субтитри, не ги ли видя ? Сега на въпроса - аз съм хищник, без месо на масата не мога да се нахраня . Човека за това е станал човек защото е ял месо . Месото съдържа елементи, които спомагат за развитието на мозъка и това е спомогнало до голяма степен за еволюцията . До тук с идеите за промяна, тревопасни няма да станем . Пробвал ли си да нахраниш тигър със домати или краставици ? Е не става, ако ставаше щеше само с това да ги хранят в зоопарковете че е по евтино от месото . За това си има програми за ограничаване на риболова в атлантика, за залесяване, и въобще за запазване на екологичното равновесие, към това трябва да се стремим и това трябва да подкрепяме а не да вечеряме салата ...
                  Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Жестоката истина.. аз дори нямам намерение да го пускам този филм, но ще го сваля и ще го запиша на хубав диск...след това ще го дам на всеки един човек който видя да се гаври с животно и след като той го изгледа.. ще го питам като какъв може да опише себеси.... като човек ... или по-голямо животно и от животните в филма
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                      iiiopo, има субтитри, не ги ли видя ? Сега на въпроса - аз съм хищник, без месо на масата не мога да се нахраня . Човека за това е станал човек защото е ял месо . Месото съдържа елементи, които спомагат за развитието на мозъка и това е спомогнало до голяма степен за еволюцията . До тук с идеите за промяна, тревопасни няма да станем . Пробвал ли си да нахраниш тигър със домати или краставици ? Е не става, ако ставаше щеше само с това да ги хранят в зоопарковете че е по евтино от месото . За това си има програми за ограничаване на риболова в атлантика, за залесяване, и въобще за запазване на екологичното равновесие, към това трябва да се стремим и това трябва да подкрепяме а не да вечеряме салата ...
                      Мдаааааа,колкото повече човек се прозява,толкова повече си проветрява мозъка.Пробвано е работи.Това го изгледах.Гадост .Страшна паплач сме.
                      B+

Коментар

Ами всъщност и аз това имах пред вид, само дето се изказах малко емоционално. Това че днес съм на салата не значи, че ще стана вегитарианец, просто ми стана гадно от филма. Оасвен това хубавото е че наистина има екопрограми и то в глобален мащаб, които все някога ше заработят ефектифно. Освен това си давам сметнака че ако всички хора станат вегитарианци (което е абсурдно) ще се наруши екоравновесито. Идеята ми беше, че ние трябва да променим отношението си към животните и към природата, но винаги ще си останем на върха на хранителната верига.
                        ПП за субтитрите не забелязах.... май ще го гледам за 3ти път.
                        О899 2б2 1З2

Коментар

Вярно че е със събтитри.... а днес от компа в службата нямаше.
                          О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                            Мдаааааа,колкото повече човек се прозява,толкова повече си проветрява мозъка.Пробвано е работи.Това го изгледах.Гадост .Страшна паплач сме.
                            Стига де, не сме паплач ! Щом това те възмущава значи не си такъв . Това че някой психично болни тормозят животните и ги убиват по жестоки начини не значи че сме си такива . И животните убиват, рядко мъчтително . Захапват гръгляна на жертвата и тя умира много бързо, това е инстинкт, убиват ги бързо и ги изяждат . Рядко си играят с тях докато са живи но понякога го правят и те ли са паплач ?
                            Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Стига де, не сме паплач ! Щом това те възмущава значи не си такъв . Това че някой психично болни тормозят животните и ги убиват по жестоки начини не значи че сме си такива . И животните убиват, рядко мъчтително . Захапват гръгляна на жертвата и тя умира много бързо, това е инстинкт, убиват ги бързо и ги изяждат . Рядко си играят с тях докато са живи но понякога го правят и те ли са паплач ?
                              Все пак са животни..
                              Излиза че, човек е по-голямо животно и от животните, не за друго а, защото прави тези гледки понякога не от нещо друго а просто от мързел...
                              Имало едно момченце комшия дето кучето му постоянно прескачало довара на съседа си и съседа му писнало и направил забележка на собственика и собственика вместо да върже животното и да го гледа взел че го пребил с водопроводна тръба !!!
                              Пръснал му черепа като пъпеш.. и то не за друго, а защото нямал каишка и го мързяло всеки ден да го храни... имал си друга работа Това какво е ? Хуманизъм ... или интелект ?
                              Определено не е нито едно от двете ! Аз бих го нарекъл жестокост, но не от инстинкт за оцеляване както е при животните... а от най-обикновени лични интереси !Никога не можеш да ме убедиш, че това не е паплач и боклука на човешката раса !
                              [/CENTER]
                              [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X