То вярно, че и кръговото е "страшно"... ама все пак да не са приели нов правилник за движение през такова и аз да не знам?! 
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кръгово...
Свий
X
-
До: Кръгово...
Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнениеТо вярно, че и кръговото е "страшно"... ама все пак да не са приели нов правилник за движение през такова и аз да не знам?!
http://vbox7.com/play:b8c1dad8

Не е смешно...трагично е...
-
Даже имаше снимка на тази гума в друга тема:
Коментар
-
Бе ти остави, че са го направили с гума. Виж как минават една значителна част от колите през обозначено кръгово движение... ако ще и една гьостерица да бяха забили вместо гумата кръговото си е кръгово щом има знаци... Виждал съм в чужбина и без нищо в средата. Само нарисувано с боя кръгче плюс съответните знаци и пак хората го заобикалят.Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Гума от Белаз ли са сложили тия идиотиПървоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнениеТо вярно, че и кръговото е "страшно"... ама все пак да не са приели нов правилник за движение през такова и аз да не знам?!
http://vbox7.com/play:b8c1dad8
Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
Е кво искате за без пари толкоз. Иначе за тези които са ходили от Унгария нататък знаят как там се прави кръгово, през което няма начин как да минеш с повече от 40 км/ч, и е цяло чудо да стане катастрофа. Но всяко такова кръстовище е поне 25000 евро. Между другото такова "гумено" кръгово мернах и някъде в Румъния, така че наще пак са взели някъв гаден чужд опит.
Ама то да е само това кръстовище с мед да го намажеш. Една камара хора по градските управи вземат пари за организация на движението в градовете и резултатът е непрекъснато нарастващ хаос.
Питам аз, за какво получават заплата тея хора???ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО
Коментар
-
И защо плащаме данъци?Първоначално публикуван от D-MAX Преглед на мнениеЕдна камара хора по градските управи вземат пари за организация на движението в градовете и резултатът е непрекъснато нарастващ хаос.
Питам аз, за какво получават заплата тея хора???Приятели не се печелят - губят се завинаги.
УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
Времето е ценно, само ако не бързаш.
0889623098
Коментар
-
За да си избираме кочани които да си разпределят комисионните за изграждане на е такива тъпотии като това кръстовищеПървоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнениеИ защо плащаме данъци?
Въртяха сукаха, партиите през тоя преход и направиха всички далавери законни.ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Коментар