Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кръгово...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кръгово...

То вярно, че и кръговото е "страшно"... ама все пак да не са приели нов правилник за движение през такова и аз да не знам?!

http://vbox7.com/play:b8c1dad8
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

До: Кръгово...

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
    То вярно, че и кръговото е "страшно"... ама все пак да не са приели нов правилник за движение през такова и аз да не знам?!

Не е смешно...трагично е...

Коментар

Даже имаше снимка на тази гума в друга тема:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=13822

Коментар

Бе ти остави, че са го направили с гума. Виж как минават една значителна част от колите през обозначено кръгово движение... ако ще и една гьостерица да бяха забили вместо гумата кръговото си е кръгово щом има знаци... Виждал съм в чужбина и без нищо в средата. Само нарисувано с боя кръгче плюс съответните знаци и пак хората го заобикалят.
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Пълна безсмислица
          99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
          It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение

Гума от Белаз ли са сложили тия идиоти
            Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
            Дий Снайдер

Коментар

Е кво искате за без пари толкоз. Иначе за тези които са ходили от Унгария нататък знаят как там се прави кръгово, през което няма начин как да минеш с повече от 40 км/ч, и е цяло чудо да стане катастрофа. Но всяко такова кръстовище е поне 25000 евро. Между другото такова "гумено" кръгово мернах и някъде в Румъния, така че наще пак са взели някъв гаден чужд опит.
              Ама то да е само това кръстовище с мед да го намажеш. Една камара хора по градските управи вземат пари за организация на движението в градовете и резултатът е непрекъснато нарастващ хаос.
              Питам аз, за какво получават заплата тея хора???
              ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Първоначално публикуван от D-MAX Преглед на мнение
                Една камара хора по градските управи вземат пари за организация на движението в градовете и резултатът е непрекъснато нарастващ хаос.
                Питам аз, за какво получават заплата тея хора???
                И защо плащаме данъци?
                Приятели не се печелят - губят се завинаги.
                УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                Времето е ценно, само ако не бързаш.
                0889623098

Коментар

За две минути -нарушителите са две пежа ,един форд ,един моторолер и естествено ,стадо цигани.Извода -не става.
                  B+

Коментар

Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнение
                    И защо плащаме данъци?
                    За да си избираме кочани които да си разпределят комисионните за изграждане на е такива тъпотии като това кръстовище
                    Въртяха сукаха, партиите през тоя преход и направиха всички далавери законни.
                    ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X