Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Застреляха ме...???
Свий
X
-
До: Застреляха ме...???
Елементарно, Уотсън. Всеки полупрограмист би трябвало да може да напише тая шашма. Всеки път цифрите и буквите се сменят. Реално, всяка една подредба на таблицата винаги дава САМО един възможен отговор, откъдето и да тръгваш (което и число да си избираш за начално). "Неверните" отговори просто ги няма като избор в таблицата... Или иначе казано, програмата няма как да "сбърка"...
Примерно, единият диагонал винаги е с верни отговори (една и съща буква). Неверните отговори в таблицата изобщо не могат да се получат при изчислението. Например, възможен отговор 90 няма как да се получи. И му лепваме друга буква, ама кво ни бърка... Верните са с една и съща.
Ей такива ми ти работи...Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!
-
Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеАбе човек ти развали кефа на другитеНе те е срам
Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнениеЕлементарно, Уотсън. Всеки полупрограмист би трябвало да може да напише тая шашма. Всеки път цифрите и буквите се сменят. Реално, всяка една подредба на таблицата винаги дава САМО един възможен отговор, откъдето и да тръгваш (което и число да си избираш за начално). "Неверните" отговори просто ги няма като избор в таблицата... Или иначе казано, програмата няма как да "сбърка"...
Примерно, единият диагонал винаги е с верни отговори (една и съща буква). Неверните отговори в таблицата изобщо не могат да се получат при изчислението. Например, възможен отговор 90 няма как да се получи. И му лепваме друга буква, ама кво ни бърка... Верните са с една и съща.
Ей такива ми ти работи...просто всеки път се подменят картинките....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tiger Преглед на мнениеНееее, далеч по-просто е.... Отговорът винаги е един и същи, но...просто всеки път се подменят картинките....
Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнениеТъй де, тъй. Аз все едно съм даскал, та го обясних "по пътя за Видин през Варна"... Така е. И всички верни отговори получават еднаква картинка...
Ми, че той пътя за Видин не минава ли наистина през Варна?!?! Ако си в Бяла примерно...Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Елементарна математика.
Резултата винаги се дели на 9. Затова еднакви са символите зад 9,18,27 и т.н. до 81
И това е верния отговорКолкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар