Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Застреляха ме...???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Застреляха ме...???

ЦЪК
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

До: Застреляха ме...???

Елементарно, Уотсън. Всеки полупрограмист би трябвало да може да напише тая шашма. Всеки път цифрите и буквите се сменят. Реално, всяка една подредба на таблицата винаги дава САМО един възможен отговор, откъдето и да тръгваш (което и число да си избираш за начално). "Неверните" отговори просто ги няма като избор в таблицата... Или иначе казано, програмата няма как да "сбърка"...
    Примерно, единият диагонал винаги е с верни отговори (една и съща буква). Неверните отговори в таблицата изобщо не могат да се получат при изчислението. Например, възможен отговор 90 няма как да се получи. И му лепваме друга буква, ама кво ни бърка... Верните са с една и съща.
    Ей такива ми ти работи...
    Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Абе човек ти развали кефа на другите Не те е срам
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
        Абе човек ти развали кефа на другите Не те е срам
        Е, чак да го разваля.... това е старо, но забавно за 30 секунди... После наблюдателните виждат измамата
        Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнение
        Елементарно, Уотсън. Всеки полупрограмист би трябвало да може да напише тая шашма. Всеки път цифрите и буквите се сменят. Реално, всяка една подредба на таблицата винаги дава САМО един възможен отговор, откъдето и да тръгваш (което и число да си избираш за начално). "Неверните" отговори просто ги няма като избор в таблицата... Или иначе казано, програмата няма как да "сбърка"...
        Примерно, единият диагонал винаги е с верни отговори (една и съща буква). Неверните отговори в таблицата изобщо не могат да се получат при изчислението. Например, възможен отговор 90 няма как да се получи. И му лепваме друга буква, ама кво ни бърка... Верните са с една и съща.
        Ей такива ми ти работи...
        Нееее, далеч по-просто е.... Отговорът винаги е един и същи, но... просто всеки път се подменят картинките....

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger Преглед на мнение
          Нееее, далеч по-просто е.... Отговорът винаги е един и същи, но... просто всеки път се подменят картинките....
          Тъй де, тъй. Аз все едно съм даскал, та го обясних "по пътя за Видин през Варна"... Така е. И всички верни отговори получават еднаква картинка...
          Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнение
            Тъй де, тъй. Аз все едно съм даскал, та го обясних "по пътя за Видин през Варна"... Така е. И всички верни отговори получават еднаква картинка...

Ми, че той пътя за Видин не минава ли наистина през Варна?!?! Ако си в Бяла примерно...
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Елементарна математика.
              Резултата винаги се дели на 9. Затова еднакви са символите зад 9,18,27 и т.н. до 81
              И това е верния отговор
              Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
              NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X