Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е с предимство?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой е с предимство?

Май нещо понятието "предимство" не е много фън-шуй
    http://fr.evilox.com/videos/chine-campus-crash

п.п. Видеото е от някакъв френски сайт и форума не иска да го embed-не, съжалявам. Цъкнете на линка, за да го видите.
    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

От: Кой е с предимство?

Тия не знам дали имат правила и дали ги спазват но са абсолютни блейки ! Особенно колоездачите и моторетките.
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Аз на колко клипчета с азиатци шофЕри съм попадал, все съм им се чудил. То никакви реакции .
      Пак добре, че пък на нито едно не видях някой сериозно пострадал, обикновено се движат бавничко.

Няма такива блейки
      Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
      И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
      вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Няма правила явно като гледам, всеки си мисли, че е с предимство ))
        LZ1ZAH

Коментар

Тук на острова е пълно с тия китайски зомбита. Не са разсеяни а празни. Симулациите в софтуера им явно са написани слабо.
          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Това да не е някакъв азиатски кОнкурс с директни елиминации?!
            Тия не знаят ли основното правило: Черен жиБ е с предимство!

Коментар

Ужас! При такива "правила" на движение при тях, да им се чудиш как оцеляват. Не само това, ами и се множат. Ние, ако бяхме като тях, до сега да сме изчезнали от лицето на земята! То, и така сме си на изчезване.
              Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
              First impression is not always true. Get inspired.
              Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
              Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Хахахахахахахаха. Това на 2:05 е нещо нечовешко... А пък тоя на 3:53 е..........................................Царско спокойствие..
                Тези хора незнаят ли нещото наречено Спирачка??Имам чувството, че не я използват..??
                При неналичие, на обозначителни знаци, кой е с предимство, с предимство е Дясно стоящия, или бъркам????Поне така знам де...
                Ама то при тях сигурно е различно...Като ги гледам.... Никаква реакция, все едно е нормално, да се блъснеш...Аз се чудех, от къде произлизат "булбарите", е ето от къде....
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                  Аз се чудех, от къде произлизат "булбарите", е ето от къде....
                  Не си внимавал по време на кинопрожекцията. Гледайки клипа по-скоро започвам да се питам защо булбарите се слагат по МПС-та а не на пешеходци.
                  О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                    Не си внимавал по време на кинопрожекцията. Гледайки клипа по-скоро започвам да се питам защо булбарите се слагат по МПС-та а не на пешеходци.
                    И за хората става, но виж, как едно бусче, Мицубиши май, блъска една кола, но на него, нищо не му става, защото е с булбар... А за пешеходците, те си имат "заводски" "булбар"--->Мозъкът, но някои не го използват.....
                    Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 23-03-12, 13:36.
                    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                      Тук на острова е пълно с тия китайски зомбита. Не са разсеяни а празни. Симулациите в софтуера им явно са написани слабо.
                      Много добре казано
                      LZ1ZAH

Коментар

За тези май е вярно, че все някой трябва да им казва какво да направят ?

Коментар

Днес едно такова около 50 годишно на велосипедче с двигател си кара с 10 км/ч в града и си сменя платната както му скимне по незнайни причини (дупки по пътя няма). Видимо незаинтересовано от задръстването зад него, си джитка нехайно във всички възможни посоки все едно е на разходка в парка. Свиркания, врясъци, попръжни и бибитки не се отнасят за него. За да го изпреваря се наложи да се разделя с 2 кутии цигари и запалка. При самото разминаване в очите му видях омраза към расизма. Вярваше, че го целя по кухата кратуна не за да се разминем а защото е китаец. В колата съм си приготвил старите сандали на дъщерята за следващата ни среща.
                          Карайки зад говедото ми се въртеше сцена от един поучителен филм

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X