Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Речник на....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Речник на....

Това е речник на най-често използваните псувни по света на 180 езика. Особено полезен за хора пътуващи на експедиции по близки и далечни земи. Просто така - да знаят какво ги "благославят". Обърнете внимание на българския , сръбския и румънския езици.

П.С. Не е за хора с чувствителни и лесно нараними души

enjoy

До: Речник на....

Тц-тц-тц....
    Колко били цветисти езиците... А какви неща има в нашия...имало какво да научиш от чуждестранен сайт за собствения си език...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
      Обърнете внимание на българския ,
      Ей това се вика богат език
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
        Ей това се вика богат език
        Ulichnica Slut
        Torba Slut
        Povlekana Slut
        Pachavra Slut
        Marla Slut

1. Кажете, има ли някой език на тази планета, на който да има дума, означаваща нещо средно между "капе" и "тече"? Няма такъв. Аз съм проверил специално. А на български има - "църцори".
        2. Има ли някой език, на който да има 4 степени на сравнение - няма. А на български има - далече, по-далече, най-далече, на майната си. Или - готина, по-готина, най-готина, бафмааму.
        3. Има ли език, в който да има минало незапомнено време? Хе хе - няма. А на нашенски има - Бил съм се напил. ( Бил съм се бил напил и са ме били били . )
        4. Имате ли вие бъдеще евентуално време в миналото? Нямате. А ние имаме - щял съм бил да работя.
        5. Колко начина имате по заобиколен начин да кажете "не знам", когато ви питат нещо? Общо взето всичките се свеждат до един: "I don't know" "No idea" "I got no clue". А вижте ние колко по-заобиколно можем да го кажем: "Казва ли ти някой!", "А сега де!", "ебеш ли му мамата!", "а - сега ме хвана!"
        6. И накрая, господа - хайде кажете - има ли език, в който да има една такава дума, която да може да замести всяка друга дума в този език? Няма! А на Български има - това е думата "такова".
        Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

В списъкът с универсални думи не трябва да се забравя Опаааа...
          Универсално приложима за срещи, раздели, извинения, обяснения и още мнооооогооооо......
          Танки грязи не боятся!

Коментар

"Mayka ti duha na mechki v gorata -Your mother sucks bears in the forest"
            Ей тва направо ме разби. Направо паднах катого прочетох.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X