Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На Какво Ви Прилича ТОВА ?!
Свий
X
-
До: На Какво Ви Прилича ТОВА ?!
Да, много УАЗ-ки си мечтаят да се превърнат във Вранглери, ама това си е карикатураВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеПо интересно какво прави когато се наложи да си ползва резервната гума.
Като гледам и другите джанти са същитя и явно някак си ги е приспособил.Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнениеКато гледам и другите джанти са същитя и явно някак си ги е приспособил.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнениеа решетката може и да е от вранглер ако не е правена.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеРезервната е със 6 отвора. Останалите с 5.
На мен ми изглежда,че и другите са с 6 защот на Уаз-а няма една с-у друга гайка като на тая снимка
А бе знам ли нема да спориме са.Как иска да я сменя негова си работа
Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
И двамата сте прави, обаче истината е такава - предния мост е с пет гайки а задния с шест. Явно го е сменил с някакъв западен (японски)Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар