Продавам жива риба!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Москвич с басейн!!!
Свий
X
-
До: Москвич с басейн!!!
Tе го бабачкото, те......, от Пловдив!!!Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениепрочухме се

Коментар
-
Наистина му трябва на човека една помпичка да вкарва въздух. Една тръбичка за рибата и една за шофьора, когато кара москвича, пърдон аквариума.
Приятели не се печелят - губят се завинаги.
УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
Времето е ценно, само ако не бързаш.
0889623098
Коментар
-
Ама много заразително се смее, заболя ме стомаха от хилеж

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
ми когато ние от българия отидем в германия а германците додат да живеят с български доходи в българияПървоначално публикуван от RFF Преглед на мнениеКога чичо Ханс в Германия, ще се сети да направи такъв басейн в Голфа ?

ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...
Коментар
-

Първоначално публикуван от RFF Преглед на мнениеКога чичо Ханс в Германия, ще се сети да направи такъв басейн в Голфа ?

Коментар
-
На Голфа ще му се изплиска водатаПървоначално публикуван от RFF Преглед на мнениеКога чичо Ханс в Германия, ще се сети да направи такъв басейн в Голфа ?

А пък Москвича лека-полека няма такава опасност
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Еййййй, аз забравих, че голфовете са бързи коли !Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеНа Голфа ще му се изплиска водата
А пък Москвича лека-полека няма такава опасност

Извинявам се

! 

Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
чичо Ханс прави страхотни бидони по 1000л - аз съм се снабдил с 2 бр...
Само го качваш на ремарке и си перкаш с голфа...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
ако имаш ремарке........Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениечичо Ханс прави страхотни бидони по 1000л - аз съм се снабдил с 2 бр...
Само го качваш на ремарке и си перкаш с голфа...ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар