Обява
Свий
Няма добавени обяви.
!!! ВНИМАНИЕ !!! Жени шофьори!
Свий
X
-
От: !!! ВНИМАНИЕ !!! Жени шофьори!
На времето преди много години моя инструктор имаше две истрадани в дългия му инструкторски стаж максими " Негър скиор и жена шофьор няма" и " Няма кола и жена нечукнати"Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Най-смотаният кандидат-шофьор, за който съм чувал, е мъж - при превключване на скоростите, когато бута лоста напред - върти и волана на дясно, а когато дърпа лоста назад - върти волана на ляво. Голям майтап. Естествено, на изпита го скъсали, а даже тъща ми взе книжка.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеНай-смотаният кандидат-шофьор, за който съм чувал, е мъж - при превключване на скоростите, когато бута лоста напред - върти и волана на дясно, а когато дърпа лоста назад - върти волана на ляво. Голям майтап. Естествено, на изпита го скъсали, а даже тъща ми взе книжка.Не казвай "Хоп" преди да си скочил
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение...... а даже тъща ми взе книжка., следва една тирада 15мин и ннннннннникакви кинти. И им писва и я пускат
.
Първоначално публикуван от V69 Преглед на мнение......., но колко леки катастрофи са направили докато са се гримирали или са превъртали радиото?!
Иначе има много жени добри шофьори, но ми прави впечатление /за Сф/, че има адски много крайно нетолерантни на пътя. И скачат и викат, че и псуват. Понякога ми идва да слезна и да ошамаря някоя, ама пусто като не си нося саксия.
За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар