Обява

Свий
Няма добавени обяви.

!!! ВНИМАНИЕ !!! Жени шофьори!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: !!! ВНИМАНИЕ !!! Жени шофьори!

Дълга версия

http://www.youtube.com/watch?v=JoKZbOSvVa0&NR=1
    Последно редактирано от _Константин_; 26-01-11, 15:24. Причина: допълнение
    Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
    Dacia Duster 4WD

Коментар

Коментар

Има жени,но има и ЖЕНИ,има мъже,но има и МЪЖЕ.....така е и с шофьоритеБезсмислено е да започна да обяснявам по-нататък)))
        Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

На времето преди много години моя инструктор имаше две истрадани в дългия му инструкторски стаж максими " Негър скиор и жена шофьор няма" и " Няма кола и жена нечукнати"
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Най-смотаният кандидат-шофьор, за който съм чувал, е мъж - при превключване на скоростите, когато бута лоста напред - върти и волана на дясно, а когато дърпа лоста назад - върти волана на ляво. Голям майтап. Естествено, на изпита го скъсали, а даже тъща ми взе книжка.
            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
              Най-смотаният кандидат-шофьор, за който съм чувал, е мъж - при превключване на скоростите, когато бута лоста напред - върти и волана на дясно, а когато дърпа лоста назад - върти волана на ляво. Голям майтап. Естествено, на изпита го скъсали, а даже тъща ми взе книжка.
              Хи хи....
              Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                ...... а даже тъща ми взе книжка.
                И мойта. Иначе може да те закара до Варна на 2-ра и няма и да разбере. А положението с КАТ-аджиите е драматично: "Вие не може да не простите на една възрастна дама!", следва една тирада 15мин и ннннннннникакви кинти. И им писва и я пускат.

Първоначално публикуван от V69 Преглед на мнение
                ......., но колко леки катастрофи са направили докато са се гримирали или са превъртали радиото?!
                Преди 4-5 години една Убавица наниза задно 8 /словом осем/ коли на България и Емил Марков. Звънял и телефонът и го търсела с 2 ръце.

Иначе има много жени добри шофьори, но ми прави впечатление /за Сф/, че има адски много крайно нетолерантни на пътя. И скачат и викат, че и псуват. Понякога ми идва да слезна и да ошамаря някоя, ама пусто като не си нося саксия.
                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X