Без да твърдя, че може да му се вярва! Но е интересно!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Изчислете кой номер жител на планетата сте
Свий
X
-
От: Изчислете кой номер жител на планетата сте
НЯМА НУЖДА. ВСЕИЗВЕСТНО Е, ЧЕ СЪМ ПЪРВИЯТ НА ВАШАТА ПЛАНЕТА !О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
-
А като знаем коя е била първата - Лили Иванова. Поздрави я моля те от името на форумаПървоначално публикуван от droba Преглед на мнениеНЯМА НУЖДА. ВСЕИЗВЕСТНО Е, ЧЕ СЪМ ПЪРВИЯТ НА ВАШАТА ПЛАНЕТА !
.
0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
В най-добрия случай си третия. Първи е ББ, той е създал Господ (до тук двама).Първоначално публикуван от droba Преглед на мнениеНЯМА НУЖДА. ВСЕИЗВЕСТНО Е, ЧЕ СЪМ ПЪРВИЯТ НА ВАШАТА ПЛАНЕТА !Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
Коментар
-
"Гласът МУ звучи някак... окончателно. Като надгробна камбана. Също така, той по дефиниция знае всичко - спомня си както миналото, така и бъдещето, и е последна инстанция по всички възможни въпроси."
ТАКА ТВЪРДИ ЕДИН ОТ ХРОНИКЬОРИТЕ МИ !О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
О аллах, ти ли си?Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение"Гласът МУ звучи някак... окончателно. Като надгробна камбана. Също така, той по дефиниция знае всичко - спомня си както миналото, така и бъдещето, и е последна инстанция по всички възможни въпроси."
ТАКА ТВЪРДИ ЕДИН ОТ ХРОНИКЬОРИТЕ МИ !
Коментар
-
О, НЕ! МОЯТ КОН СЕ КАЗВА БИНКИПървоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеО аллах, ти ли си?

О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Какво познава. Всички данни му ги задаваш ти. А само с един ден да смениш датата и дава около 200 000 разлика.Първоначално публикуван от Константин (stankovich) Преглед на мнениеГоляма простотия
, накрая ти пише:
Вие сте мъж(като че ли незнам), на 32, и това го знам и живеете в България.
Обаче в крайна сметка познава
.Диян Димитров
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар