Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дай си ми багера, на си ти булдозера. За деца над 14 години!
Свий
X
-
От: Дай си ми багера, на си ти булдозера. За деца над 14 години!
Аз значи съм си спестил хиляди долари. Че даже и в по-реални условия съм си играл с такива играчки.Не ми беше работа, ама за кеф, и имаше възможност... та затова казвам "играл".
P.S. Че 'земем да замъкнем едно ДТ 75(може и 54) или нЕкое багерче ЮМЗ и ще ги конкурирам достойно в тоя бизнес.
Ще обявя, че на същата цена, ще имат възможност да управляват дори музейни експонати и всички ще се юрнат към мен. Лошото е, че тия машинки нЕма да издържат на такъв напън
. А и инструктажа ще ми отнема малко повечко време...
Ама кажа ли им че техниката е от СССР, ще се чака ред при мене с години...толкова ентусиасти ще се съберат. Па ще им пусна за зарибяване нЕкое и друго клипче, как си бачкат в реални условия и до наши дни(примерно в клипчето нЕкой нов модел кола до трактора, та да е ясно кога се развива действието). И тогава вече след пробата ще искат да научат къде е тази страна, където хората си изкарват хляба с такива уреди за мъчение....
Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
От: Дай си ми багера, на си ти булдозера. За деца над 14 години!
Всекидневната игра на един германец : http://www.youtube.com/watch?v=Qhl6j...eature=relatedПо Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар