Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Невероятен гол
Свий
X
-
От: Невероятен гол
Доста нечестно според мен, но явно такива са правилата. Този гол е бил решаващ за единия отбор - двубоят е бил бараж за влизане в по-горна дивизия в Италия.
http://www.sport1.bg/sport1/node/219509
-
Аз пък съм на точно обратното мнение. Голът си е напълно честен - топката не е напускала игрището и не е докосвана от никой друг играч освен от билия дузпата. Вината е изцяло на вратаря - вместо да търчи и да се радва предварително да си беше седял на вратата. Явно и съдиите са мислили така щом са зачели гола.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
Напълно редовен гол!0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Голът си е абсолютно редовен, това че вратарят е овца, си е негов проблем.
Аз по-скоро не мога да си представя траекторията на топката, освен ако не е тупнала в някаква бабуна на игрището, иначе при този отскок от гредата
не виждам как ще се върне във вратата. Но голът е истински.Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
имат право да гласуват на избори.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнениеАз по-скоро не мога да си представя траекторията на топката, освен ако не е тупнала в някаква бабуна на игрището, иначе при този отскок от гредата
не виждам как ще се върне във вратата. Но голът е истински.Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар