Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Магически китайски хард диск

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Магически китайски хард диск

Извинявам се предварително ако е пускано - не можах да го открия с търсачката.

Ето източникът: Магически китайски хард диск

Ще се опитам да преразкажа набързо за какво става въпрос:

Във сервизен център за хард-дискове в руски град близо до китайската граница носят за ремонт повреден външен USB хард-диск. Ето този:

Проблемът е, че устройството не работи както се очаква от него. Ако например се запише филм, реално се показват само последните 5 минути от него.

Когато отварят кутията се натъкват на това:

- 128MB "флашка", чийто фърмуер е модифициран да работи в режим "цикъл", т.е. показва коректно, че има налични 500GB но при запис като се запълни наличното пространство започва да презаписва отначало докато е необходимо

Оставям коментарите на вас
    Последно редактирано от prascho; 12-04-11, 02:03.
    "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

От: Магически китайски хард диск

Тц тц, поне да бяха сложили няколко гб, а те ... мафиоти
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Аз един път се бях излъгал да си купя китайска SD карта от ebay 4GB. По същия начин показваше, че са налични 4GB, но след втория GB не записваше нищо. Не казваше, че не може да запише, записваше, но после не се четеше. Намалих и дяла на 2GB и си работеше добре. 8$ беше. Писах на продавача и той се съгласи да ми върне 5$ Но тук нещата са много груби.
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Ето и още по темата:

Магически китайски UPS
        "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

Добре де, защо са ползвали толкова скъпи гайки ? Тия хора да фалират ли искат ?!?
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Това е за златен медал, направо..!! Аз си мислех, че от нас по-големи мошеници няма (на времето много вървеше номера с кашон от видео или цветен телевизор с две-три тухли вътре), но хората не спят! Развиват се...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
              Аз един път се бях излъгал да си купя китайска SD карта от ebay 4GB. По същия начин показваше, че са налични 4GB, но след втория GB не записваше нищо. Не казваше, че не може да запише, записваше, но после не се четеше. Намалих и дяла на 2GB и си работеше добре. 8$ беше. Писах на продавача и той се съгласи да ми върне 5$ Но тук нещата са много груби.
              При мене нещата бяха подобни само че 8GB карта памет за 9$ която се оказа просто парче празна пластмаса.А продавача не можах да му открия профила

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X