Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кючек
Свий
X
-
Re: Кючек
Отвратително ! Даже не можах да го изгледам цялото клипче. Трябва да си мазен и гаден плешив педофил с малки очилца,за да ти хареса това! Момиченцето е но 5-6 години и по му приляга да повива кукли отколкото да трепере като синигер на кисела джанка.Сигурен съм 100 % че още не знае буквите, но мама и тате са го научили да хвърля гюбеци. Ама хак да им е на комшийте , и без това не ги обичам много- много.
Не ме дамгосвайте,това мисля-това пиша.Уморените коне не ги убиват , нали ??
Коментар
-
По същата логика би трябвало да заклеймиш всички деца по танцувалните школи?!? Или не - кючекът не е вид танц според теб? Струва ми се , че разглеждаш клипа от някаква друга точка , а не от тази , от която аз го гледам , а именно - че детето е изключителен талант. И бих казал същото ако танцът беше танго , салса или ръченица. Не те "дамгосвам" ни най-малко , но ми се струва че гледаш извратено на нещата...
Коментар
-
Няма база за сравнение .Особенно танго и ръченицата. Цитирам по памет" Кючека е ориенталски танц при който танцуващите жени с езика на тялото се стремят да привлечат вниманието на господаря на харема , щото да предпочете най-възбуждащата най- сладострастната ханъма, с която да прекара ноща.
Това 6 годишно момиченце което няма още изразени вторични полови белези , кого да впечатлява? Мазниците които са се наредили отстрани и са разточили лиги?
След 12-13 години ще я гледам на драго сърце.Но сега е извратено.
Съжалявам ако съм те обидил, но държа на мнението си.Уморените коне не ги убиват , нали ??
Коментар
-
Не си ме обидил ни най-малко и мисля , че не става дума за обиди. Просто за различно тълкуване на един танц. Що се отнася до еротичната символика на кючека , извинявай , но еротиката е в основата на почти всеки танц. И смятам , че се лъжеш като смяташ , че в тангото и ръченицата няма еротични мотиви. А обяснението , което даваш за кючека е доста опростено и не отговаря на истината. Ето едно по-подробно описание , и макар да не обичам да давам уикипедия за пример , считам , че в този случай е по-правилно от твоето.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...87%D0%B5%D0%BA
П.С. Уважавам мнението ти , просто не съм съгласен с него. Затова не приемай обясненията ми като желание за спор на всяка цена. Изясних позицията си ясно , както и ти твоята , така , че предлагам да не спамим повече темата.
Коментар
-
ето и малко инфо от това от каде тръгва тангото
Dance beginnings, - In Argentina and Uruguay.
In the 1870s and '80s, Brothels ('enramadas' and 'quilombos') were an integral part of life in Buenos Aires and in Montevideo, - for both men and women. They were meeting places for young unmarried men. It was here that the Tango was born. Initially, the dance might best be described as the rubbing together of the male and female genitalia areas while moving to the rhythm of some dance music. From these crude beginnings, it soon developed into something slightly more acceptable to society, and soon became popular first in the "barrios" (slum areas) and then throughout society. The dance was soon found on the street corners (with couples dancing to the music of 'Hurdy Gurdys"), in bars, dance halls, and even in upper class venues. (In 1902, the Teatro Opera, began to organize Gala balls that, among other dances, included Tangos.) In both Montevideo and Buenos Aires, the Tango was danced at sordid "pedringundines" (very poor local venues near the dock areas). Here's what the inside of a Pedringundine might look like. (Photo source unknown.). Listen now to a tango recorded in 1912 "La Chirimoya Argentina", sung by Arturo A. Mathon (1887-1933) some 5 years before Gardel sang "Mi noche triste").
цялата статия от тук Танго
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар