Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да бием жена си !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как да бием жена си !

Не е важно къде какво пише, а колко народ и до каква степен му се връзва.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

От хора запознати добре с Корана знам, че не само, че не го пише (за бой и тормоз), ами и в истинския, неизопачен ислям жената е поставена дори на пиедестал - мъжът е длъжен да я удовлетворява, почита и слуша.
      Наистина, да не се правим на "света вода, ненапита" - у нас е доста разпространен и побоят над мъже от жените им - предполагам знаете поне за един такъв случай; ние си имаме комшийка която е като боксьор, а мъжа й е като щиглец - редовно си го "дисциплинира", щото той обича да си пийва и доста се накисва.
      Последно редактирано от Фани; 25-01-11, 22:12. Причина: уточнение
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Не е важно къде какво пише, а колко народ и до каква степен му се връзва.
        Въпроса е и как се тълкува написаното! А за връзването - ами връзват се, много народ се връзва! И то до такава степен, че страх да те хване!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

Хората си ги обичат и си ги пошляпват, семейни задължения кво да праиш.
          Па наште "като биеш ша си плащаш" как да ги барне човек, с тез заплати...
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
            Въпроса е и как се тълкува написаното! А за връзването - ами връзват се, много народ се връзва! И то до такава степен, че страх да те хване!
            Именно. За мен човек, дето безпрекословно се подчинява на някой си, само щото някой казал че оня някой си бил нам къв си, не е съвсем със всичкия си, дори да има 5 висши образования и коефициент на интелигентност силно над средната.

Във всяка религия има истини, оцелели във времето и доказали се като непреходни. Въпроса е човек да е в състояние да отсее плявата покрай тях. А когато цял живот ти е промиван мозъка целенасочено, нищо чудно да започнеш да "вярваш" и да спреш да мислиш.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Такаа. По темата - само Търтея се изказа подготвен. Дали каза всичко, което знае, е отделен въпрос. Чакам 10 минути за добра причина темата да остане отворена.

Коментар

Донев казва всичко необходимо по темата.
                Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  ...Чакам 10 минути за добра причина темата да остане отворена.
                  Ха, на теб пък какво ти стана, че пак си оранжев?
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X