Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Мъжете са по-умни

Свий

X
- 

Мъжете са по-умни
								Тагове: Няма
 - 

До: Мъжете са по-умни
НапротивПървоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнениеДа ама чак на третия път не му го изхвърлиха ! Не сте чак толкова
 . След всяко изхвърляне има повод да си вземе нов по-голям телевизор, което е част от крайната цел 
 .

Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
 - 

Именно за това няма да си купя такъв телевизор.Ще си гледам на стар Елктрон.Първоначално публикуван от Силвестър Бутански Преглед на мнениетова ми прилича на някаква анти-реклама на плазмите и LCD-тата
Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.
Коментар
 - 

Нямам пари за такива екстри.Но ще го омотая с изолирбанд за масичката!Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнениеИма и друг вариант - моя телевизор е вграден в стената. Ха да го извади ако може де !
Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.
Коментар
 - 

Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнениеИли просто ще си намериш жена която няма да ти изхвърля телевизора
 и това е вариант 
Някоя по-хилава тамън и шамари няма да ми бие.А може и да изсипя малко цимент в телевизора.Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.
Коментар
 - 

А кой ще работи ?Първоначално публикуван от Drugarq Преглед на мнениеНякоя по-хилава
Коментар
 - 

Аз.Нея ще я сложим на някое бюро да се занимава с бумаги.Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнениеА кой ще работи ?Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар