Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ползваш ли слънчо - плащаш !
Свий
X
-
От: Ползваш ли слъчно - плащаш !
Така е то, който ял - ял.Кака Пена се ожени...
Като й кажа на тази кака да си дръШа слънцето, ще ми купи слънчобран, иначе ставам маде ин Столипиново, безплатна далаверка, че и слънчев колектор имам, за него отделно ще има Беленски преговори...
Коментар
-
Май баш това иска.Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнениеА не иска ли ...... нещо друго

Въпроса е, че около нея ще се вдигне шум, ще зашумолят пари и т.н. А че искането е несъстоятелно и е глупост - ясно е на всички. Обаче изглежда е съвсем законно. Един отявлен пример че закон и морал отдавна не са едно и също, и даже в някои случаи са на светлинни години едно от друго.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Горката женица! На мен например веднага ми идва на акъл, че в деня в който и платя първата вноска , ще и заведа дело за обезщетение от слънчево изгаряне, топлинен удар, морални щети /видяха ме гол заради нейната светлина/ ...... даже се чудя дали да чакам да плащам.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
ХА Ха ха ха
. От утре почвам да вадя нотариални актове за всички зодиакални планети и ще искам парче от баницата от всички врачки и такива дето звездите МИ ще им говорят, ще си плащат като на психоаналитик- на час
Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
От: Ползваш ли слънчо - плащаш !
А като и наложат глоби за петната (неподдържан имот), вредните емисии, енергийната ефективност (само си представете от всичката енергия, която слънцето изпуска, колко пада на земята) ...Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениехазната ще се оправи за няколко века напред...
Коментар
-
От: Ползваш ли слънчо - плащаш !
Да още един слънчасал на тоя свят . Докато се отвори линка мислех че това е някъква нова идея на Симеон Дянков за набавяне на мръвка към пицата
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар