Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вълци нападат катаджии

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вълци нападат катаджии

Камера на магистрала М23 от Танарог към Ростов на Дон, Русия, е заснела интересен инцидент с нарушители, които патрулиращите в участъка милиционери дори не опитват да спрат.

Във филмчето се вижда как украински? катаджия отбива за проверка автомобил с неработещ фар. Докато преглежда документите на водача, служителят на реда чува колегата си да крещи от отсрещната страна на пътя. След секунда става ясно, че към тях спрнинтира глутница гладни вълци.

Двамата катаджии реагират мълниеносно, като се шмугват съответно в патрулката и в спряното за проверка Mitsubishi. По ирония на съдбата пътниците в нея също снимат с камера случващото се. В тяхното филмче се чува как милиционерът панически се опитва да отвори задната врата, за да влезе в купето, а водачът го гълчи да внимава да не счупи дръжката.

Нападенията на вълци в района на Ростов на Дон не са рядкост. Преди известно време в интернет бе разпространено клипче, заснето с мобилен телефон, в което се вижда как озверяла глутница безчинства на паркинг пред универсален магазин. Един от хищниците дори напада оператора, докато той опитва да снима как вълците разкъсват торби с покупки между автомобилите.

http://www.youtube.com/watch?v=MYPXMPWS-_I

=========
    Оттук:
    http://spisanie.mobile.bg/avtomobili/vy ... adjii.html
    Последно редактирано от Тихомир; 23-10-10, 06:16.

От: Вълци нападат катаджии

Хихи отваряй, че ще ме изядат! Пищови нямат ли тия хора

Коментар

Ето и заснетото с телефона от спряната кола:

http://www.youtube.com/watch?v=_8GFk7ScA5A

А тук вълците в центъра на Москва за които се говори в статията най-горе, че дори нападнали снимащия:

http://www.youtube.com/watch?v=Jr6dObg8T48
      Последно редактирано от Тихомир; 23-10-10, 00:33.

Коментар

Страшна работа!

Коментар

Тия хора ловци нямат ли?
          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Ей ся ще наскачат "природозащитниците"!

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
              Разликата с нас е че няма да има на кого да му пука.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

То и на нас не ни пука, ама правителството се вслушва в тях. Единствено в тях, лумпенизираните бабички, поставящи живота на кое да е животно пред живота на детето ти. Вслушва се в тях, вероятно е най-лесно така да се вслушаш в гласа народен.
                Последно редактирано от Rabin; 13-12-10, 12:13.

Коментар

То и на нас не ни пука, ама правителството се вслушва в тях. Единствено в тях, лумпенизираните бабички, поставящи живота на куче пред живота на детето ти.
                  Така де. Мисълта ми беше че на ония не им пука на високо ниво. Каже ли някой "свише", работата ще се свърши, независимо колко писъци се чуят от "природозащитниците".

...което си има и своите кусури де, примерно що за хора са назначени "свише".
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Едно от малкото кефещи ме неща от Татово време са точно тия. Цели ремаркета се изнасяха от градовете, нямаше "природозащитници". Разхождали сме се ние свободно, не зверовете.

Коментар

Колега, като чета постовете ти, ми заприличваш на героите на Вазов от "Чичовци", които люто се зъбят на тирана от кръчмата, а иначе ги няма..
                      КАКВО ПРАВИШ ТИ, освен да пишеш плачливи мнения из форумите?
                      Щото аз, (както и доста хора от ТОЗИ форум) мога да ти кажа какво правя и с кучетата и срещу замърсителите и срещу корупцията и още доста неща.
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Ами осъзнал съм колко сме оскотели, а това е бреме. Най вече за мен самия. Какво правя срещу това - като видиш 10-тина души на протест - ти да си 11-ти - признавам си, че се връщам. Те репортерите повече от протестиращите!
                        Изявих готовност да нарамя пушката и да помогна в изчистването на някой квартал. Само че да е уредено законово. Ще съдействам безплатно, даже ще даря средства.
                        Това не е националноосвободително движение, че да ставам хайдутин. Това заради сравнението с "Чичовци".
                        Кажи ти какво си направил, ако мога ще се присъединя.
                        Имам кардинално решение. Ходил съм по света, вкл. по интервюта. Признават ми дипломата и стажа. По чисто лични причини съм още тук. Няма да е задълго. Понеже подходи лично към мен, затова занимавам всички с личните си планове.
                        Последно редактирано от Rabin; 13-12-10, 13:18.

Коментар

Колеги, ако толкова силно желаете да се уточнявате кой какво и защо го е/не е сторил, моля, правете го на лични с-я!

Коментар

Не съм видял темата преди това По-скоро е заснета "вълча сватба" Преследва се разгонена женска, и инстинкта за самосъхранение (на Вълчо) отива в ..... Не видях нито агресия, нито атака
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Прегледай пак клиповете от пост3 и пак напиши, че няма агресия.
                              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X