Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Чи
Свий
X
-
От: Чи
Да, напоследък е много модерно да се ходи на о-в Бали при учителя Тора. Енергия Чи явно има и овладяването й води до отключване на неподозирани възможности на човешкия организъм.
-
Че са тренирани, няма спор. Че костите са удебелени от блъскае-също. Тухли съм чупил така в 7ми клас. Да ми дадат тая сопа да го фрасна в главата аз. Ама нама да е в средата, където е ниска скороста, а останалото се чупи от инерцията.Или да ми дадат аз да му пробвам гърлото с копие. Циркаджий.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Че си има чалъм във всичко - има си! Но чак пък циркаджии...
Виж, явно си предубеден, но искам да те уверя, че с концентрация и много тренировки човек може да постигне неща, които иначе няма и да си помисли, че може да прави.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнениеЧе си има чалъм във всичко - има си! Но чак пък циркаджии...
Виж, явно си предубеден, но искам да те уверя, че с концентрация и много тренировки човек може да постигне неща, които иначе няма и да си помисли, че може да прави.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Около година се занимавах с Айкидо. Отказах се заради скапания си кръст. Все пак "тренирах" достатъчно за да мога да твърдя убедено , че такова животно ИМА. Който не е убеден да отиде на две тренировки по Айкидо и ще се убеди на собствен гръб.
0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
За какво животно говориш, че не схванах. Ако е за Айкидото като спорт-мойте уважения. Елегантно, красиво и ефективно. Аз визирам конкретно чупенето и другите подобни циркаджийски номера.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеЗа какво животно говориш, че не схванах. Ако е за Айкидото като спорт-мойте уважения. Елегантно, красиво и ефективно. Аз визирам конкретно чупенето и другите подобни циркаджийски номера.
Абе яд ме е , че не мога да си позволя да продължа напред!0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Жоро, кунг фу ми се струва най-съвършено от всички бойни изкуства. Айкидо съм тренирал няколко месеца и заради бенките спрях. Общо взето падах само
Не е ли китайското кунг фу в основата на всички бойни изкуства? То е съвършено.
Коментар
-
Няма съвършенно бойно изкуство - всички са такива и ... не са такива! Зависи кой ги практикува/преподава.
Относно кунг-фу - ако се занимаваш в България - губиш си времето. Ако отидеш в Китай да го практикуваш - съгласен съм. Пак опираме до това кой ти го преподава.
По отношение на чупенето: в повечето случаи, за да се правят демонстрации е необходимо да се направи атрактивен сценарий на шоуто. Това включва и такива изнервящи чупения, които е ясно, че се правят за публиката. Има си други тестове за умения, които, обаче, не са толкова атрактивни и не стават за представления.
Коментар
-
Е то чупенията и мен не ме впечатляват много. Аз се кефя на безконтактния бой и на това , че стигат с тренировки и медитации до някакви енергии , които са непонятни за нас
Но да де , това си е друг континент и друга култура. Там наистина е изкуство. Тук като че ли взимаме само грубата бойна част от всичко.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнениеВсъщност не доуточних. В Айкидото енергията се казва "Ки". А ако кажеш на някой сен-сей , че това е спорт ще ти срита .... образно казано. Това е бойно изкуство. Всички демонстрации по айкидо имат неконкурентен характер. Самата същност на Айкидо отрича състезателната борба. Ако има нещо с което да се бориш - то е със себе си и собствената си непохватност и несъвършенство.
Абе яд ме е , че не мога да си позволя да продължа напред!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнениеВсъщност не доуточних. В Айкидото енергията се казва "Ки"...
Блъскането на главата в греда няма нищо общо.Искам България чиста!
Коментар
-
Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнениеМожеш да продължиш. Бойните спортове са само един от шесте пътя за овладяване на жизнената енергия.
Пробвал съм и по малко Йога. Там като че ли не се говори за Чи, а за отпушване на чакри. Ама май си е същото.И иска постоянство и време. Липсват ми и двете. Редовно практикувам някакво подобие на тантра. Останалите три пътя .... не се сещам за тях
. Ама ако включват бира и кебапчета значи сме добри.
Колкото до съвършенството на бойните изкуства ... изобщо не мога да преценя. Всяко от тях си преследва своите цели чрез своите си методи. И в крайна сметка е като с манджите. Въпрос на вкус.0888932647
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар