Мммдаааааа , така е уважаеми ! В много фантастични филми тези които са ни заселили ТУК, са изобразени като двуполови същества . Натам вървим Няма как - ЕВОЛЮЦИЯ !!
Това е още една стъпка към масовата травеститизация на населението . Така че - свиквайте
Прави са хората ! Стига с тоя секс м/у разнополови ! Омешваме се като кадаиф и кой - когото , както и където ,докато не ни пораснат ци.и(на мъжете) Пък един път пораснат ли ми ... , ще видим кой как ще ми казва
На кого казваш ти ГОСПОДИН бе ??? Айде марш от тука ..!!!
Навярно това проникновение е поникнало някъде измежду бръмбарите и хлопащите дъски в главата на някоя недоклатена мома европейка, след дълго напъване покрай някои природни нужди, в най-често посещаваното самотно място в живота на човека. Изкарала го е малко дебело и криво, и покрай това и е станал крив и половината свят, та се е заела с дълбоки размишления, как аджеба да го изправи (няма да уточнявам кое).
Интересно обаче, дали подписа и седи по тия дълбокомислени и фундаментални "препоръки", или се е покрила зад параван от 5 комисии и 25 подкомисии.
Или накратко: БЕЗ ДУМИ!!!
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
А къде ли би останало правото на свободен избор Да кажем, че някой човек (мъж/жена) държи да се назовава господин/госпожа Дали ще се налагат условни присъди за подобен тип ,,своеволия"
Това няма да мине... надявам се.
Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
„Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
LZ1EMS
Аз пък не виждам никакъв проблем.
Господине, госпожо, другарко.... всичко е привнесено от Големия брат.
Четете Вазов, поп Минчо Кънчев, Захари Стоянов.
Чорбаджи Марко. Ябланджи Еди кой си. Указва професия и обществен статус. Господин идва от господар.
Инженер Донкова ми звучи далеч по-добре от Госпожица Донкова, примерно. А "уважаема госпожице директор" ми звучи абсурдно.
Помислете само колко мастило/тонер и листи са хабят само от ненужни клишета, включващи безсмислени фрази като "Надявам се, че молбата ми ще бъде уважена... С почит...." Аман от подгъзуване на бюрократи.
А къде ли би останало правото на свободен избор Да кажем, че някой човек (мъж/жена) държи да се назовава господин/госпожа Дали ще се налагат условни присъди за подобен тип ,,своеволия"
Това няма да мине... надявам се.
В личния си живот и в свободното си от работа време да се нарича както иска. Говорим за държавни структури, ако правилно съм разбрал.
Не виждам проблем.
Коментар