Обява

Свий
Няма добавени обяви.

След "другарю" умря и "господине"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: След "другарю" умря и "господине"

Goblin, голям си!
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Мммдаааааа , така е уважаеми ! В много фантастични филми тези които са ни заселили ТУК, са изобразени като двуполови същества . Натам вървим Няма как - ЕВОЛЮЦИЯ !!
      Това е още една стъпка към масовата травеститизация на населението . Така че - свиквайте
      Прави са хората ! Стига с тоя секс м/у разнополови ! Омешваме се като кадаиф и кой - когото , както и където ,докато не ни пораснат ци.и(на мъжете) Пък един път пораснат ли ми ... , ще видим кой как ще ми казва
      На кого казваш ти ГОСПОДИН бе ??? Айде марш от тука ..!!!
      ‎По 2 литра са само млякото и сока !
      WJ 4.7

Коментар

Навярно това проникновение е поникнало някъде измежду бръмбарите и хлопащите дъски в главата на някоя недоклатена мома европейка, след дълго напъване покрай някои природни нужди, в най-често посещаваното самотно място в живота на човека. Изкарала го е малко дебело и криво, и покрай това и е станал крив и половината свят, та се е заела с дълбоки размишления, как аджеба да го изправи (няма да уточнявам кое).

Интересно обаче, дали подписа и седи по тия дълбокомислени и фундаментални "препоръки", или се е покрила зад параван от 5 комисии и 25 подкомисии.

Или накратко: БЕЗ ДУМИ!!!
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
          От утре ви искам всичко бръснати/ навсякъде/
          Че това хигиената си го иска
          С'я да не излезе,че съм пе....ст
          SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
          0878299791

Коментар

Нищо чудно да измислят начин да се множим чрез делене-като червеите,,, а ???кво шамуи кеф!!
            Най-добре е да имаш богати приятели!!!
            Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

А къде ли би останало правото на свободен избор Да кажем, че някой човек (мъж/жена) държи да се назовава господин/госпожа Дали ще се налагат условни присъди за подобен тип ,,своеволия"
              Това няма да мине... надявам се.
              Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
              „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
              LZ1EMS

Коментар

Аз пък не виждам никакъв проблем.
                Господине, госпожо, другарко.... всичко е привнесено от Големия брат.
                Четете Вазов, поп Минчо Кънчев, Захари Стоянов.
                Чорбаджи Марко. Ябланджи Еди кой си. Указва професия и обществен статус. Господин идва от господар.
                Инженер Донкова ми звучи далеч по-добре от Госпожица Донкова, примерно. А "уважаема госпожице директор" ми звучи абсурдно.
                Помислете само колко мастило/тонер и листи са хабят само от ненужни клишета, включващи безсмислени фрази като "Надявам се, че молбата ми ще бъде уважена... С почит...." Аман от подгъзуване на бюрократи.

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                А къде ли би останало правото на свободен избор Да кажем, че някой човек (мъж/жена) държи да се назовава господин/госпожа Дали ще се налагат условни присъди за подобен тип ,,своеволия"
                Това няма да мине... надявам се.
                В личния си живот и в свободното си от работа време да се нарича както иска. Говорим за държавни структури, ако правилно съм разбрал.
                Не виждам проблем.
                Последно редактирано от cveti; 29-03-09, 13:34.
                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Тъпо е. Вместо да се занимават с реалните проблеми на ЕС чиновниците в Брюксел се чудят с какви глупости да си оправдаят заплатите.
                  Dacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X