Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Супер оферта!
Свий
X
-
До: Супер оферта!
Абе Цвети, аз съм импресариото бе!Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеТишо, що я пускаш тая обява тука бе! Знаеш ли сега каква конкуренция ще имаш.

Повече кандидати, повече кинти!
Айде народе на най-сладката работа! Холивуд-Боливуд пет пари не струват! Който разбира тука се спира! Айдееее!
П.П. Кандидатите да са с подходящи за целта данни!
Да не се налага ползването на микроскоп и микрометър по време на кастинга!
Коментар
-
Той не вАжи за главен герой,18-35г.Явно е сутеньора...Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеТишо, що я пускаш тая обява тука бе! Знаеш ли сега каква конкуренция ще имаш.

Я,той си казал минутка по-рано...
Коментар
-
Ти кво сега, дъмпинг на цените ми ли ще правиш?!Първоначално публикуван от Tiger-D Преглед на мнениеВъзнаграждението е доста ниско!
Моят мъж тази сутрин ми показа подобна обява,но там даваха 6000лв.

Твоят мъж си е твой мъж, не е мой артист!
Плюс туй за 6К знайш колко "работа" ще трябва да отхвърли, а? То това да не е като домашната в къщи - 2 минути и айдеее- нееее, там трябват истински издържливи "бегачи на дълги разстояния" и истински "корави" мускули!
Моля в темата да пишат само кандидати отговарящи на условията и изискванията в обявата.
Разбирам, че всички искате да станете известни, ама няма как- само богоизбраните/тоест от мен
/ ще имат шанса да се окъпят в светлините на рампата и да се прославят за вечни времена!
Коментар
-
Не се сърди!Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеТи кво сега, дъмпинг на цените ми ли ще правиш?!

Той от както е безработен на доста интервюта ходи, но все нещо не му харесва.Много е претенциозен
Та,ако там не стане ще го пратя и при теб!
А от него може да излезе истинска звезда/ не, че се хваля, но..../

[COLOR=Blue][B][SIZE=3]Пътя към ада е постлан с добри намерения![/SIZE][/B][/COLOR]
JEEP GRAND CHEROKEE 2.5 TD
Коментар
-
Хм, добре, няма да се сърдя... Ама много го хвалиш тоя твоя мъж!Първоначално публикуван от Tiger-D Преглед на мнениеНе се сърди!
Той от както е безработен на доста интервюта ходи, но все нещо не му харесва.Много е претенциозен
Та,ако там не стане ще го пратя и при теб!
А от него може да излезе истинска звезда/ не, че се хваля, но..../

Браво, туй се казва истинска жена, а то повечето все мрънкат и искат още, и още, и все повече...
Имай предвид обаче, че си имам лична асистентка която да проверява дали кандидатите отговарят на изискванията, а тя е известна като Цербер на придирчивостта
, тъй че да не стане някоя излагация!...

Коментар
-
Оле, оле, каква стана тя....
Момчета, внимавайте, това е капан! Ето откъс от един от филмите

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=55800Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Какво ти е косматото ,имаш два косъма на главатаПървоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениеТая обява е фалшива!!!!
Ходих и ми казаха че не ставам......бил съм много окосмен,кат гей.....
Коментар
-
Краси,да не е космат като РАНЪРСА,че ако е като него-нямам думи,Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнениеКакво ти е косматото ,имаш два косъма на главата
те такива мъже са най арни за работа
Коментар
-
Единият, от които се клатиПървоначално публикуван от krasito Преглед на мнениеКакво ти е косматото ,имаш два косъма на главата

Daddy's girl! Always & Forever!
Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!
Коментар
-
Не бях забелязалаПървоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеЕдиният, от които се клати

ама с тая гола главица сутеньора Тихомир няма да му откаже ще го назначи.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар