До: Коментари от темата: Само за 29г и нагоре (спомени от миналото)
има невероятни попадения, наистина........ направо да го помиришеш онова време.......
искам да се извиня, ако съм ви подвел........ аз не съм го писал (аз токо не мога да помня) копнах го някъде из нета..... нямаше посочен автор, затова и не съм посочил такъв
има невероятни попадения, наистина........ направо да го помиришеш онова време.......
искам да се извиня, ако съм ви подвел........ аз не съм го писал (аз токо не мога да помня) копнах го някъде из нета..... нямаше посочен автор, затова и не съм посочил такъв
,но ние имахме детство
а сега....
Целта беше да преминеш през вражеския фланг, докато те се опитват да те извадят от контура и да "завземеш" най-вътрешната позиция на противника. Беше много динамична и енергична игра, свързана с доста бутане и блъскане и я играеха предимно момчетата. Аз с удоволствие участвах. Заедно с футбола, катеренето по дърветата и класическата "народна топка" с тези игри израдходвахме енергията си и не ни оставаха сили за агресии и безсмислени разпри. Прекарвахме времето си по по-конструктивен и полезен начин от нашите деца....уви.
Коментар