Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Влюбих се отново в първата си любов, сега да се развеждам ли…

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Влюбих се отново в първата си любов, сега да се развеждам ли…

Благодаря ти за разбирането, Злати!
    По повод твоя последен брак, Джамбазов сподели, че въпреки незавършилия му меден месец с 4 литровата Тойота, ако срещне такава, като твоята, няма да се сдържи пред изневарaта... Ама Джамбазов си е такъв, снощи, като ме гледаше как линея, помоли Жоро-капитана, да не води неговата, когато се събираме, за да изпадне и той, както казват falling in love...
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Стига си въздишал, ами давай да врътнем една далавера и да внесем от Германия. Аз май имам един излишен двигател 5.9 V8 и да почваме експерименти. Мисля че може да се докара до 450 коня, поне американците ги докарват, и да ходим да се бъзикаме със съзтезателчетата на "1 миля от място ". Много ми е мерак, а Димата твърди, че им увисвали ченетата, като синджирлия кантар, на отлетела кокошка ))
      Последно редактирано от Nik Nikolov; 06-02-08, 10:46.
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Стана дума за любов тук и аз как да не се изкажа!
        Георги влюбил си се, изживей си любовта, радвай и се!
        Като срещнеш нова "любов", остави старата и се втурвай напред!
        Пък и разнообразието е хубаво нещо...американка, англичанка..
        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
        A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
          Стига си въздишал, ами давай да врътнем една далавера и да внесем от Германия. Аз май имам един излишен двигател 5.9 V8 и да почваме експерименти. Мисля че може да се докара до 450 коня, поне американците ги докарват, и да ходим да се бъзикаме със съзтезателчетата на "1 миля от място ". Много ми е мерак, а Димата твърди, че им увисвали ченетата, като синджирлия кантар, на отлетела кокошка ))
          Тоя двигател нали на мен го беше обещал бре!
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ех, приятелю Джорджо, чета ти темичката и се радвам за теб, а ето какво получих днес от моята добра познайница и твоя (вече) стара любов...Уж съм английска възпитаничка, пък никога не съм предполагала, че момите англичанки са толкоз чувствителни и романтични натури!? Тя винаги се е отнасяла към мен с лека неприязън и ревност (Стоянчо сигурно още се смее като се сети как слизахме от Първенец), но ето че в дни на тъга и горест избра да сподели с мен наранените си чувства. Пиша ти го цялото, без да ти спестявам нищо, пък....вие намерете начин да се разберете. Аз като приятел толкова мога да направя.

Аз вече ще си тръгвам ... от живота ти.
            Тук вече няма да съм нужна.
            Добрите феи са самотници.
            И съм щастлива, и съм тъжна.

Спасих те! (Или бях спасената?)
            На този бряг ще те оставя.
            Тук старата любов поема те,
            а аз се връщам ... да се давя.

Поуки ли? - Да вярваш, че ме има.
            А аз да любя, без да съм любима.
            Не, не, не си сънувал! Тука бях!
            Аз с теб умирах, с теб летях!

Обърнах като сън живота ти,
            за да повярваш и в доброто ти.
            Добрите феи правят чудеса.
            За тях са хапче против самота.

Така че ... тръгвам. Връщам се в мечтите ти.
            Дали завинаги? Не знам.
            При нужда затвори очите си
            и аз ще бъда вечно там!

М. Алгафари.
            Последно редактирано от cveti; 02-11-09, 23:13.
            НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
            Omnia vincit amor !

Коментар

Петя, разчувствах се...
              След като прочетох това, заведох англичанката на баня, измиха я, почистиха я, отвътре и отвън. После и смених, за пореден път смляната автоматична антена, оправих и задната врата (сега тия, които в по-горните постове, ме изкараха развратник, гей и педофил, какво ли ще си помислят пак... ). Верояно знаеш, че от известно време тя поизстина към мен, но пък идва лято, а климатикът и работи, така, че за сега мога да мина и без вентилатора за отопление.
              Бяла и лъскава... посъзерцавах я, порадвах и се и взех решение, най-на края...
              Многоджипство, това е!

Коментар

Алилуйя братко!
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                  Алилуйя братко!
                  Какво ти "алелуя", от теб се очаква да си кум и и

Коментар

Алеуя и от мен!!!
                    Ако ти дадат арабско поданство, за многоджипство,
                    се надявам да ми ходотайстваш и на мен!!!
                    Последно редактирано от Тони Груев(GAD/dag); 07-02-08, 22:06.

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                      Джорджо ....
                      Момите англичанки са известни със своята непостоянност, капризи и своеволия. А и са много студени (в прекия смисъл)
                      Зарежи я тая!
                      Като ти е на сърцето Хамериканка ... давай. Ако требе и кум ще стана ... ще се прежаля .....
                      В нашия край кумът има право на първопреспиване с булката

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
                        Алиуя и от мен!!!
                        Ако ти дадат арабско поданство, за многоджипство,
                        се надявам да ми ходотайстваш и на мен!!!
                        Тебе ще те правим мормон

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                          В нашия край кумът има право на първопреспиване с булката
                          Ако само ще спи с нея, няма да му я дам...
                          Виж, ако ще я поразтрие и ще се поджаскат, става!

Коментар

Ех Джорджо, в какво те обвиняват
                            В този ред на мисли, ако ти позволя да пофлиртуваш с Моя, чудя се какво ли ще стане, след като си толкова влюбчив И без това сподели за някакви завръщащи се чувства Не знам обаче как ще се оправяш.
                            DCRT®

Коментар

Иве Ивеее, той неговия първия е бил такъв...затова сега така се влюби в моя... Разбра ли... Кръвна връзка Само дето твоя е малък още а моя е анаболен изрод.

Коментар

Аз такова да се впиша за шафер измислете ми задължение ще се прежаля все някък.
                                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                                тел.088четири 9едно9 4нула4
                                -------------------------------------------------------

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X