Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Влюбих се отново в първата си любов, сега да се развеждам ли…

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Влюбих се отново в първата си любов, сега да се развеждам ли…

А аз тъпчо , до последното изречение си мислех че става дума за жена ! Е , налегнаха ме някои съмнения като стигнах до как "оня" дал да пофлиртуваш с нея.
    Докато четях през главата ми мина мисълта да ти изпратя всички серии на "Женени с деца", и на ЛС крилатата фраза на незнам кой си: "Любовта сине , са я измислили комунистите , за да не си плащат.
    Брей , как се вързах... :-)))
    Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Giorgio, аз си мислех, че си решил да вдигаш възрастовата граница на гаджетата на над 20 години, ама така като гледам новата ще е тинейджърка
      "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

Така прекарвам сега дните и нощите... в копнежи... А уж отидохме да подготвяме трасе за играта...

П.П. Снимката е от днес, нЕ'къв папарак ме е издебнал...
        Последно редактирано от giorgio; 03-02-08, 21:27.
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Макавеев (mac) Преглед на мнение
          А аз тъпчо , до последното изречение си мислех че става дума за жена ! Е , налегнаха ме някои съмнения като стигнах до как "оня" дал да пофлиртуваш с нея.
          Докато четях през главата ми мина мисълта да ти изпратя всички серии на "Женени с деца", и на ЛС крилатата фраза на незнам кой си: "Любовта сине , са я измислили комунистите , за да не си плащат.
          Брей , как се вързах... :-)))
          Ха, ха, ха, отначало и аз-"тъпчо" си е точно на мястото, ама като прочетох"табуретката" нещо ми прищрака в куфалницата. И като видях" звездната" карта вече ми беше ясно. Иначе интересно!
          Благодарим.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Хах, баси култовата снимка!
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Дилемата е сериозна... А как се разбираме с момата-англичанка:
              https://htftp.offroad-bulgaria.com/P.../MVI_0208.divx

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                … От няколко дни съм разсеян, не спя, не се храня. Ако случайно задремя, унесен в мечти по нея, тя неминуемо нахлува в съня ми…
                Да си влюбен е прекрасно, дори и когато не е споделено…
                Ще е моя!
                Знам го със сигурност, иначе не бих могъл да живея…
                ...!
                Ми Вземете се де, тук Много"Джипството" е разрешено

Коментар

Джорджо я направо се предай на изкушението мъж без любовница,а в днешно време и любовник не е мъж,а ингилизката момам си я остави за основна че нещо взела много да катери да не е от ревност нещо
                  ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                  тел.088четири 9едно9 4нула4
                  -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                    Така прекарвам сега дните и нощите... в копнежи... А уж отидохме да подготвяме трасе за играта...

П.П. Снимката е от днес, нЕ'къв папарак ме е издебнал...

:> Леко с тая цигара ще се запалиш

Всъщност ти май вече си "изгорял" :>
                    When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Джорджо ....
                      Момите англичанки са известни със своята непостоянност, капризи и своеволия. А и са много студени (в прекия смисъл)
                      Зарежи я тая!
                      Като ти е на сърцето Хамериканка ... давай. Ако требе и кум ще стана ... ще се прежаля .....
                      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                        Ми Вземете се де, тук Много"Джипството" е разрешено
                        Ето, това е разумна приказка
                        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Джорджо,

Как да кажа, ти си много "лесен" в този случай. Преоткрил си отново първата си любов. Какво по-просто и естествено нещо от това. Joe Cocker маше една песен "Best things in life are the simple things...". Следващатa стъпка е ясна...

При мен случая бавно, затова пък безвъзвратно отива към клиничен. Не знам дали раздвоение на чувствата, какво ли, но аз, не мога да се спра просро (само) на една.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                            Джорджо,

Как да кажа, ти си много "лесен" в този случай. Преоткрил си отново първата си любов. Какво по-просто и естествено нещо от това. Joe Cocker маше една песен "Best things in life are the simple things...". Следващатa стъпка е ясна...

При мен случая бавно, затова пък безвъзвратно отива към клиничен. Не знам дали раздвоение на чувствата, какво ли, но аз, не мога да се спра просро (само) на една.
                            Щот не си попаднал на правилната. Аз смених няколко и съм сигурен за мен.
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Объркан съм... отивам да си я сънувам....

Коментар

Сънувай колко ще и струват пластичните операции и на сутринта може и да я разлюбиш.
                                Аз така направих.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X