Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Това е обява !

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:obyava.JPG
Прегледи:543
Размер:47.7 КБ
ID:6547556
    Прикачени файлове
    ________________________________________________
    Subaru OUTBACK 2,5
    Hyundai TUCSON 2.0

    Коментар


    • #17
      Ето вероятно от същия габровец :

      "Перфектна за бъги,влакче или делтапланер!Новите не стават!Колата е легенда!Перф. мотор,скорости,4х4,нови 4карета–2000лв са само те!!!,кардан-сменен,заден диф с блокаж!Купето не става!...НАЙ-ДОБРОТО ОТ СТАРАТА ШКОЛА! КОЛА ЗА ЦЕНИТЕЛИ и ПОЗНАВАЧИ!
      Колата е технически перфектна и я карам с удоволствие! AКО ИМАТЕ 1500лева още -МОГА ДА ВИ Я НАДУЯ ДО 150коня с НОВА ТУРБИНА ОТ ИМПРЕЗА 2.0ВРХ!!! Мотора е фабрично разреден ,буталата ,биелите и клапаните са усилени при японската сглобка и понася доработки без последствия!Ето за това обичам Субару! Имам планове за тази кола и няма да я оставя да изгние.Като ми остане време ще я преправя в джип,с по-големи джипкови гуми 15цола ,усилено купе ,железни брони и нова по-яка турбина и това ще я оскъпи доста,но пък резултата ще си струва и някой индивидуалист ще го оцени скъпо! И да не се продаде,поне ще и се радвам дълги години още.Имам още 3 такива и бих купил още читави Леонета!ТОВА ЗА МЕН Е НАЙ-ДОБРИЯТ МОДЕЛ СЪЗДАВАН НЯКОГА(НАЙ-СПОЛУЧЛИВИЯ)-отлична кола за работа,за ниви и гори! ВЪРВИ ТАМ КЪДЕТО ВЪРВЯТ И УАЗКАТА И ЛАДАТА НИВА,НО НЕ СЕ ЧУПИ ВСЕКИ ДЕН И ПО ШОСЕТО НЕ Е МЪРТВЕЦ! С нови пружини е и вози като лодка!.
      В Германия тези коли са високо ценени!Има добре гледани Леонета-85-ти набор по 3000евро! С 4 хубави зимни 13-ки е и върви ,накъдето го насочиш.Гумите 13 цола са по 50-60лева бройката -нови от магазина! ПОДДРЪЖКАТА НА ТОВА СУБАРУ Е ДОСТА ПО-ЕВТИНА ОТ ТАЗИ НА ВСИЧКИ ДРУГИ 4х4! КОЛАТА Е ЦЕННА,ЗАЩОТО МОЖЕ ДА СЕ КАРА САМО НА ПРЕДНО ПРЕДАВАНЕ за ИКОНОМИЯ! При необходимост се включва и задния мост, има и бавни скорости,както и блокаж на дифа,които я правят един малък сиромашки джип! МНОГО ПРОХОДИМА В КАЛ,СНЯГ И ВСЯКАКВИ ТЕЖКИ ТЕРЕНИ! Идеална кола за работа,за ЛОВ И РИБОЛОВ! Има и багажник на тавана,подходящ за лодка или други обемни предмети! Много корава машина-не е като сегашните коли!АНГРЕНАЖА ИЗКАРВА 150000км и дори да се скъса след това-мотора е SOHC-ОСВОБОДЕН и ВЕЧЕН! След 10години ,като изгние купето мисля да си направя една тръбна конструкция -тип шаси и да си прехвърля на нея-мотора,кутията и диференциалите! Ще се получи НАЙ-ДОБРОТО БЪГИ за гора и кал!Това е кола за гората все пак! Военна машина от военен японски завод!Сравнение с унгарско Субару не може да има! НА МАГИСТРАЛАТА ВОЗИ КАТО ЛОДКА ДО 140км/час! ТУРБИНАТА Е ИЗОЛИРАНА ,НЕ ГОРИ ГРАМ МАСЛО И МОТОРА Е КАТО НОВ! КАРАНА Е САМО НА БЕНЗИН 100октана!Този мотор пали на четвърт и в най-зверския студ и с най-умрелия акумулатор!Парното е горещо на 10-тата минута! СМЕНЕНИ СА АНГРЕНАЖЕН КОМПЛЕКТ,СЪЕДИНИТЕЛ-комплект,ПРУЖИНИ И АМОВЕ,СКЪПО МАСЛО на мотора и кутията,АНТИФРИЗ-НЕМСКИ -зелен и ВСИЧКИ РЕМЪЦИ, 2КАРЕТА НА КАРДАНА ,ВИСЯЩ ЛАГЕР,ВЪНШНИ КАРЕТА,МАНШОНИ И предни ПОЛУОСКИ! Това са ремонти за над 1500лева,БЕЗ ТРУДА! ВИЕ ПРЕЦЕНЕТЕ ДАЛИ СИ СТРУВА! А до тогава аз ще си я карам с кеф! Датата на първата регистрация е 97година!Данъка е платен и е 20лева! ГРАЖДАНСКАТА Е 123лева на година!!!
      НЕ ДЪРЖА НА ПРЕХВЪРЛЯНЕ!Мога да я дам с ПЪЛНОМОЩНО или без регистрация-кой както иска!"
      Който търси , намира !
      Човекът е човек, когато е на път !

      Коментар


      • #18
        От този "продавач" и подарък не бих приел.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

        "Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X