Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое е смешното в снимката?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кое е смешното в снимката?

Снимката може да е правена преди изтичането му.
    Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Всъщност заглавието е съвсем точно. Това се нарича "парти бутче". И за това се използва - за партита, като хапки. Има си специален начин за подготовката им, като всъщност костта се обелва и месото се събира в единия й край. На английски се наричат chiken lolipops. Ще е доста тъпо на парти да заръфаш цял истинки бут от птеродактил.
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Chicken Lollipops (9) - 1.jpg
Прегледи:1
Размер:159.7 КБ
ID:5449008
      Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
        Ще е доста тъпо на парти да заръфаш цял истинки бут от птеродактил.
        Дали пък не зависи от партито.... Щото на мен ми се види плюнченето над дребни геювини дважди по-тъпо.
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
          "Парти бутчето" е точно от крилото ми се струва (пилешката плешка, в основата на крилото).
          Казва се маншон.....
          LZ3YG

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
            Дали пък не зависи от партито....
            E, да. Прародителите на твоите норвежки приятели със сигурност не са имали толкоз изтънчени партита.

Коментар

Парти бутчета им казват на долното бутче на пилето, едно просто гугъл търсене на изображение ще даде милион примери. А това което е показал NovemberCharlie се прави, като същите долни бутчета се забелят от костта, месото се обръща през хрущяла, премахва се тънката кост, а дебелата се омотава с фолио. Много лесни и удобни за хапване без цапане. Крилцата са си крилца.
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Дали пък не зависи от партито.... Щото на мен ми се види плюнченето над дребни геювини дважди по-тъпо.

Види ти се тъпо, щото си цървул. Иначе казано- не си достатъчно интелектуално извисен. Това скъпи е изкуство. Не е просто плюскане.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Лолипопа е от крилцето.

Коментар

Лолипопса може, но парти бутчетата се правят от бутчета.

The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                      Види ти се тъпо, щото си цървул. Иначе казано- не си достатъчно интелектуално извисен. Това скъпи е изкуство. Не е просто плюскане.
                      Абе що "парти бутчета" изядох и пак не можах да се извися интелектуално да го ... в изкуството. Язе затва на плюскането наблягам, че барем да не съм съвсем вътре. Къде викаш ги дават у Варна тия птеродактилските ?
                      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Точно така - парти бутчето се прави от долната част на бута.Крилото е друга една част от пилето.
                        Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                        Най-добрият ром е студеният ром!
                        Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Абе що "парти бутчета" изядох и пак не можах да се извися интелектуално да го ... в изкуството. Язе затва на плюскането наблягам, че барем да не съм съвсем вътре. Къде викаш ги дават у Варна тия птеродактилските ?
                          Не ги дават. Язе крадем от дворовете на ората.
                          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

А я си представи парти п@тките какъв х@й са...
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Стига бе! "Бутчета от крилца" си е смешно! На мен поне ми звучи като "рога от копита"
                              Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

А ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X