Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смешни снимки
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
- 5 likes
-
Естествено щом не ви устройва е партенка . С какво източника променя факта ?
Президента в момента има поне 3 пъти по голяма подкрепа от колкото въобще някога сте можели да съберете . За неговия рейтинг не можете и да мечтаете . Никой от вашите лидери не може да доближи на километри неговото ниво . Кои ви останаха ? Гнома ; Кирчо и Кокорчо . Халал да ви е мУж като Кокорчо .Последно редактирано от sek.1; 25-04-25, 18:34.
-
sek.1 не е възможно да си толкова глупав.Предполагам ти плащат. Да се кефиш на това, че в 21 век някой "превзема около 5 000 квадратни километра" от чужда държава, само щото е по-голям, говори за проблеми в растежа. Не си виновен ти. Баща ти и майка ти са виновни.
-
- 4 likes
Коментар
-
Мръдни на десетина километра от който и да било голям български град и ще видиш доволно количество външни тоалетни във всяко българско село и по малък град . Не ти трябва да ходиш далече отиди до Тони във Вакарел . Баща ми е завършил атомна физика през щейсетте години на миналия век в Москва . Сестра ми завърши през деведесетте в Санкт Петербург . Вуйчо ми беше 4 години началник автобаза в Коми 1981 - 1985 . Повече от 20 години работех с колега завършил навремето Харковския танкостроителен институт . Аз за първи път отидох в СССР за 2 седмици през 1988 година лятото в Москва на специализация в АЗЛК . По критерия външна тоалетна ги бием убедително въпреки членството ни в ЕС . С всичките си външни тоалетни от коя година на миналия век летят в космоса ? Ние (Европа) днес без външни тоалетни един картоф не можем успешно да закараме до МКС . https://www.vesti.bg/sviat/pyrvata-e...ekundi-6224907Последно редактирано от sek.1; 03-04-25, 20:14.
-
Мани ги външните тоалетни на село! Помисли колко ВИП райони около София са на септични ями, където цените на имотите са астрономически!
-
Всичките " баровски " квартали около София са на септични ями . И изгледи нещо да се промени в обозримо бъдеще няма . Там се бъзикат щото са под наклон че при всеки по силен дъжд лайната им се събират на околовръстното . В европейската столица София над 30 % от жилищните квартали са на септични ями . https://profit.bg/article/2024012403335079604 Това явно е повод за особена гордост на колеги като Skorpion_BG .
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеКое му е смешното не разбирам? Някой?
Коментар
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеКое му е смешното не разбирам? Някой?
Коментар
-
- 8 likes
Коментар
-
И за това евреите убиха нашия в маркиран автомобил на ООН пред маркирана сграда на ООН . Какво отношение има България към конфликта на Израел с арабите ? Това което стана във Варна е пряко следствие на този конфликт . В случая нашия шофьор е косвена жертва защото е имал лошия късмет да вози евреи .
-
По големи фурнаджийски лопати от вас бившите членове и секретари на БКП няма . Аз възгледите си не съм сменял хиляди пъти по актуалния към момента политически вятър .Конфликта за териториите на които е в момента държавата Израел е най стария конфликт в света на има няма 2000 години и изгледи в следващите 2000 да се реши няма . Израел палестинците ги пердаши с всичко което има . Авиация ; артилерия ; танкове ; ракети и тнт а палестинците отговарят с каквото имат . По вашата фурнаджийска логика украинците имат право и могат да се защитават с както могат и имат а палестинците не ? На Украйна може половината свят да налива пари и техника на палестинците не ?
-
- 6 likes
Коментар
-
Това като гледам къщите е някое село където както и да паркираш не пречиш на никой . Според регистрацията на колите не е в България така че това че тук примерно по ЗДП е забранено паркирането върху тротоарите не означава че по тяхното законодателство е . Според легендата котка на предния капак на БМВ е там защото котките усещат болното място .
Активност за темата
Свий
Тук са 7 потребители онлайн. 1 потребители и 6 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар