Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
....старо клипче, но колкото пъти го гледам се чудя дали е възможно така да е "смазан" този мозък. Като я попиташ как се казва, ще се замисли....
Това е мачкано, мачкано.... та е станало тоталната гнида! Ние си правиме та*ака, ама питате ли я колко и е трудно? Това е дарба, да си толкУ просТ!
И, за тези които са се притеснили толкова много..... спокойно поколението няма как да е толкова "туширано".
Пример ще Ви дам с нашите колеги Румбата, Стоянчо, Цвети, и т.н.... то бива, бива : "тия младите са прости и светът ще загине..!!" ...
според мен това култово момиче има остра нужда от психиатър,ама иначе много е наперена... но когато и да го гледам този клип винаги се смея
и аз мога да кажа с две думи - нямам думи хихихихи
Това момиче не е с промит мозък . А за да изпъкне пред другите с нещо показва неграмотността си . И естествено винаги има виновен . А ако я питаш кога са дошли комунистите на власт и до кога са били може да те изпрати и в Корея от много акъл .Просто останах изумен че има млади хора с толкова много знания .
Не ме учудва клипа,виждал съм такива и на живо учудих се само че не е руса,не искам да обиждам русите но според мои наблюдение(пък и според общото мнение) такива изказвания по-биха подхождали на руса.Съгласен съм и с колегите че за тоя умствен багаж е виновна сегашната образователна система,няма да навлизам в подробности но съм виждал млади хора с висше образование които не могат да формулират правилно изреченията си и най-вероятно на такова ниво им е и писането.Но така става като БЕЗОТГОВОРНОСТТА е повсеместна като почнеш от семействата и се стигне до министъра на образованието.А може би е нарочно,тъпа и гладна нация най-лесно се управлява.
Коментар