Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колелото на смъртта, пробвах го!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колелото на смъртта, пробвах го!!!

Цирк Балкански всяко лято е в Бургас и Ники Балкански не пропуска да ми се обади, малко хора знаят че той е Offroad любител. Така се запознахме с него преди 4 години когато си поръчваха електрическа рикша от нас за да я кара една маймунка.
    Тази вечер след представлението на цирка ми казва "остани ще тренирам колелото на смъртта можеш и ти да го пробваш" мисля си аз няма начин да вляза в него, ще погледам малко пък и оборудването на цирка при пуснато осветление се вижда по добре . Гледах гледах и ето резултата:

Извинявам се за лошото качество, снимано е с телефона ми:

По едно време бая ми трепериха партенките, но чувството е неописуемо особено за мен при положение, че не изпитвам комфорт от височините .

От: Колелото на смъртта, пробвах го!!!

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
    Цирк Балкански всяко лято е в Бургас и Ники Балкански не пропуска да ми се обади, малко хора знаят че той е Offroad любител. Така се запознахме с него преди 4 години когато си поръчваха електрическа рикша от нас за да я кара една маймунка.
    Тази вечер след представлението на цирка ми казва "остани ще тренирам колелото на смъртта можеш и ти да го пробваш" мисля си аз няма начин да вляза в него, ще погледам малко пък и оборудването на цирка при пуснато осветление се вижда по добре . Гледах гледах и ето резултата:

Извинявам се за лошото качество, снимано е с телефона ми:

По едно време бая ми трепериха партенките, но чувството е неописуемо особено за мен при положение, че не изпитвам комфорт от височините .
    Хаха лудница, поне ако се наложи може да се преквалифицираш в цирков артист
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Супер, не разбрах само ти в пръстена ли тичаш?
      Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
        Супер, не разбрах само ти в пръстена ли тичаш?
        Да в единия пръстен съм аз, успях да направя един оборот без да се държа с ръцете за периферията.

Коментар

Ти си направо герой. На мен щяха да ми треперят коленете още при качването. Доста адреналиново изживяване.
          Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Ако сложат таквоа колело някъде за атракция да се връткат хората, ще е голям купон. Мен ме кефят всякакви такива шашави работи.
            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Нали официално обявиха ,че го спират този номер.Май пак е рекламен трик.

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                Ако сложат таквоа колело някъде за атракция да се връткат хората, ще е голям купон. Мен ме кефят всякакви такива шашави работи.
                Трябва да е близо до болница!

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                  Нали официално обявиха ,че го спират този номер.Май пак е рекламен трик.
                  Няма го в програмата! После реши да потренира горе съм го написал

Коментар

Браво Яворе, аз честно казано май не бих се качил на това нещо
                    Другия път искам да те видя в оная сфера, дето вътре обикалят с моторетките , те Балкански май имаха такава? Или се бъркам ...
                    Hristo Draganov
                    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                      Браво Яворе, аз честно казано май не бих се качил на това нещо
                      Другия път искам да те видя в оная сфера, дето вътре обикалят с моторетките , те Балкански май имаха такава? Или се бъркам ...
                      Имат и е в програмата. Кълбото са го правили сами, карат с гуми Митас най-много издържали

Коментар

Само Ники ли тренира, нали със Сашко го изпълняват?
                        Големи пичове са и двамата

От начало помислих че си пробвал кълбото на смъртта или там както беше, това с моторите в кълбото.
                        Гледам едни малки ямахи карат вътре.
                        Те там ми се струва тръпка
                        Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
                          Само Ники ли тренира, нали със Сашко го изпълняват?
                          Големи пичове са и двамата

От начало помислих че си пробвал кълбото на смъртта или там както беше, това с моторите в кълбото.
                          Гледам едни малки ямахи карат вътре.
                          Те там ми се струва тръпка
                          На колелото се пробвах не на кълбото

Вярно са големи пичове много лъчезарни и земни момчета. Ники тренира с жена си, а Александър е водещ на шоуто.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X