Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как може да има такива хора?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как може да има такива хора?

днес си седя в нас и обядвам и по едно време се чуват едни спирачки и тряяяяс три пъти и ми се разсвири алармата на колата.слизам пред блока и кво да видя както я бях паркирал до тротоара като по книга тя 2 метра назад и задната гума на тротоара.един младеж на 27-28г.с едно ауди а8 ме ударил мен едно волво зад мен и една мазда и тримата сме паркирани.а тои си кара по улицата ама с 100 по улицата ни и такааааа.а натам знаете кат и т.н. утре по застрахователи и такива ми ти работи.утре мисля да взема Митко фулдата да доиде да я види и да каже какво ще я правим джипката.не ми е ясно само колко трябва да си малоумен че да караш така ,джип 2.5 тона да го премести назад и да го качи на тротоара?????добре че не уби някой ,защото отсреща има детска градина.
    0899278323-0877500798

От: как може да има такива хора????????????

имам и снимки ама незнам как да ги кача
    0899278323-0877500798

Коментар

Ами, сам си си отговорил. Малоумен.
      И с подразделенията:
      многопаричен
      всезнаещ
      татимамамогат
      и така.

Коментар

Мето, моля те, отвори нова тема за ремонта, ако смяташ, че е важно. Тази не я виждам като много продуктивна. За качването на снимки има подробна инструкция във FAQ, така както си опитал, няма да стане и затова го изтрих.

Коментар

Какво се чудиш мене пред 345 някакъв си с туран така ми обръснал отзад вляво и даже не спрял ,добре че охраната го видяла и му записала номера.Фирмена коля, някаква си фирма Поли или не що такова на Бул Черни връх. 6 месеца без книжка щом е избятгал .
          Народа съвсем го побъркаха тези луди управляващи. Всеки се е ошашавил и си говори сам.

Коментар

Народа съвсем го побъркаха тези луди управляващи. Всеки се е ошашавил и си говори сам.
            Явно, не съм част от този народ. Не си говоря сам. А за ошашавване никога не е късно.
            Последно редактирано от Goblin; 22-07-10, 21:34.

Коментар

Изключението потвърждава правилото.Има и такива които са щастливи.

Коментар

ок снимките ще ги кача утре сигурно,и ще пиша за ремонта как върви на нова тема.
                0899278323-0877500798

Коментар

днес водих Митко фулдата да види пораженията,и той ми каза а и беше видимо ама аз вчера не бях видял ШАСИТО е криво,мамка му д....а и късмет.сега чакам оглед от застрахователите и сигурно ще го продавам на части джипа,ама ште пиша малко по натам да ми мине че сега минавам по другия тротоар ,хем ми е мъчно за колата хем ме е яд и не искам да я гледам.абе не е за разправяне!!!
                  0899278323-0877500798

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                    Ами, сам си си отговорил. Малоумен.
                    И с подразделенията:
                    многопаричен
                    всезнаещ
                    татимамамогат
                    и така.
                    И безсмъртни са тия.....
                    SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                    0878299791

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X