Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Интересно преживяване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Интересно преживяване

първо искам да кажа Здравейте на всички. аз съм нов във вашия форум. по принцип имам мотоциклет и съм член на форума bikerz.netissat.bg, от където и разбрах за този форум. както и да е. днес колкото и да предпочитам моторите пред колите ми се случи нещо доста интересно(поне за мен). та значи отиваме от университета да ни покажат как се оправлявала голяма фирма - фирмата е Мото-Пфое в Сливница. та отиваме ние и започват там с интрото обаче как искат да ги слушам като зад мен имаше два модела Форд, напъло реставрирани, модели 1909 година. както и да е - гледахме ги тия машини, найстина много хубави, но след около половин час човека каза :"хайде сега да отидем в ShowRoom-a на Jaguar. там ни показаха Jaguar XTR, годината не помня, но пича ни отвори двигателя и в цялата блъсканица под капака са събрали 400 коня. качих се в колата(чесно да ви кажа ако сте над 1.80 и над 85 кила е по - добре да обърнете внимание на джипарите). това защото едвам се побрах в тая таратайка (шегичка), а седалката беше дръпната максимално назад. както и да е - беше голямо удоволствие да седя в кола за 245 000 лв. и ми се стори доста интерсно. НО истинското бижу (поне за мен) беше Ford LandRover Defender (май така беше). човека каза, че е the supreme machine за офроуд и даже само за такъв вид шофиране ставала, защото на асфалт се управлявала много трудно. джипката, действително с опростен дизайн имаше супер яки характеристики (като например да може да се потопи изцяло под вода и пак да се движи). също така каза, че над 85% от тия машини, които да били пройзведени са още в движение (а модела се произвежда от 30-40 години някъде, непомня какво каза точно човека). е те тва исках да споделя с вас, защото за мен беше доста интересно. ами всичко хубаво, а пък ендуристите - до следващия събор

Re: интересно преживяване

да модела е ленд роувър дефендър.той се произвежда от около 50 години(мисля че бяха толкова).даваха го в един епизод на "пета предавка"и казаха че на асвалт се уравлява трудно но е хай-добрият джип.

Коментар

Re: интересно преживяване

http://www.vbox7.com/play:f432307e

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X