Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мерцедес и смъртта

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мерцедес и смърта

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
    Ако се чудиш, смърт (death) на английски е в мъжки род и се асоциира с мъж, не с жена.
    Смърт се асоциира по-скоро със среден род в английския, както впрочем всичко неодушевено.
    Единственото изключение, за което се сещам е "ship" - кораб, който е женски род и се замества с местоимението "she".
    Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
    ... turn on your A/С !

Коментар

Рекламите са:голяма работа.
      Ако бяха верни повече от 50%,щеше да е много добре!
      Ти виждал ли си корола да не запали,аз съм виждал.
      0осем9осем7шест0осем7едно
      Миро

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
        Всеки си рекламира това което си няма. Точно пък мерцедес и спирачки :-)

Батка, да не бъркаш, а?
        http://www.youtube.com/watch?v=9-x72GNNodg
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

От: Мерцедес и смъртта

Тцъ, не бъркам. Аз много си ги обичам. Ес-класата е любимия ми автомобил. Един ден като попремине кризата ще си напазарувам точно такава. Обаче това е най-специфичния за управление автомобил. Всичко в тази кола е измислено и нагласено за бавно и спокойно придвижване. Изключвам 63 и 65 моделите. Всекидневно карам такива коли и съм конкретно наясно с възможностите и. Не може да очакваш чудеса от една голяма, тежка, мазна и комфортна кола.
          Но да не нарушаваме приятно-хумористичния стил на темата. Що ли точно от Мерцедес измислиха Дистроника преди няколко годинки :-) ?

Коментар

Всеки си рекламира това което си няма. Точно пък мерцедес и спирачки :-)
            Ау, засегнах се . То нисаня го смених защото ми идваха много силни спирачките.
            ...
            А и 55-моделите
            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

.....Що ли точно от Мерцедес измислиха Дистроника преди няколко годинки :-) ?
              Щото типа хора които ги карат, докато се усетят да започнат да спират са вече в линейката.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Абе не е точно така...
                Преди година бях поканен на тест-драйв на Мерседес, като основната идея беше да се наблегне на системите за безопасност, и тяхната помощ към водача..

Имах възможността да видя как се държи S, R, GLK, SLK, B, A, E - при едни чудно добре симулирани условия на понижено сцепление, и няколко добре провокирани препятствия, които трябваше да се преодолеят с минимална скорост от 80 км/ч ( радар на входа ) и натиснат педал на спирачката - радар на изхода - макс 20 км/ч.

Всъщност се оказа, че след натискане на спирачния педал автомобила сам решава какво и как да прави, така че да остане в желаната траектория.
                Кое как става, е въпрос на различните класи - естествено, че легените В и А не могат да се сравняват с високата категория..

Но е впечатляващо, как S, когато реши, че е застрашен от кофти ситуация, ти изправя седалките, натяга коланите, затваря люка и отваря прозорците с два пръста..
                В общи линии, най-лъскавото - S - не ми хареса - кара се много лигаво, и мисли и действа твърде много вместо човека зад волана.
                Удоволствието ми беше по-голямо, когато след смяната на местата ( по двама в кола, радиостанция и инструктор с преводач в зоната на видимост ) поседнах отзад - там, дето човек се чувства " Голямата работа "..

Е, друго си е, както и да го погледнеш...

Но лека-полека шофьорското умение започва да заминава в миналото..
                То и сега не всички знаят какво е междинна газ и двойно амбрииране, а с тия чудесии..

А най-голямото удоволствие беше E-AMG, на което му изключих всичките помощни системи и се повъртях малко..
                Инструктора се усмихна и превода не закъсня - не съм бил използвал системите, а съм ги бил провокирал..

Е, провокирах ги - не всеки път ми се случва да карам E-AMG на 800 км...

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                  Ау, засегнах се . То нисаня го смених защото ми идваха много силни спирачките.
                  ...
                  А и 55-моделите
                  Ауу, за Г55 дори и не споменавай. Все още никой не може да ме убеди, че този изрод не е дело на извънземен разум. Това пък е най-доброто за градски условия, според моето скромно мнение. А що се отнася до удоволствие, до вървене, до усещане.... Няма такова нещо. Скоростната кутия мисли заедно с водача. Няма такъв кеф... ама айде стига реклама. Да се върнем на "Ц, Е, Б, А," и другите класи, дето не мога да си отговоря на въпроса - Що по дяволите ви трябваше да бълвате такива недоразумения? За всички засегнати предварително се извинявам. И си признавам добросърдечно - така мисля защото сигурно съм простак :-)
                  Последно редактирано от Kalinkata; 06-06-10, 17:50. Причина: допълване

Коментар

За а-то и Б-то...и аз съм простак.
                    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X