Аре всички на Смартовете
Завист братче...Горкия Бат` Арни...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Ами мнооого отдавна бях сложил един конвертор тук, за съизмеримост на размера обувки и размера на мъжкото его... Та виж там...ако работата отива към 32-ри номер еспадрилки значи е зле...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Ами мнооого отдавна бях сложил един конвертор тук, за съизмеримост на размера обувки и размера на мъжкото его... Та виж там...ако работата отива към 32-ри номер еспадрилки значи е зле...
А-а-а, далече съм още от 32-ри номер, пък и еспадрилки не нося...
A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.
Абсолютно вярно. Скоро се перчеше нещо в пряк ефир, ячко копеле си е...
Абе ти се майтапиш, ама навремето в Графа фатмаците се забавляваха като избираха от новопристигналите новобранци най-слабия и му зачисляваха КРаЗ с прицеп цистерна за керосин. Като се уволнява след 2 годинки момъкът е като Бат` Арни от кръста нагоре
Там нещата са нееднозначни... известна асиметрия се получава, нали се сещаш... ако им завържеш очите и почват да вървят в кръг
Коментар