Изяжте по едно ледено топче, за да се почувствате част от стихията.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Честита ви първа градушка (София)
Свий
X
-
До: Честита ви първа градушка (София)
Тука нема.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеИзяжте по едно ледено топче, за да се почувствате част от стихията.
-
Ясене, бре, не яж лед без уиски.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеИзяжте по едно ледено топче, за да се почувствате част от стихията.
Вредно е!
Коментар
-
И с уиски може да е опасно.Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнениеЯсене, бре, не яж лед без уиски.
Вредно е!

"Боже няма ли един път поне да имам уискито си с МНОГО лед!" - възкликнал лорд Не-знам-кой-си и върнал сервитьора обратно в бара на "Титаник".
Наздраве!
Искам България чиста!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеИзяжте по едно ледено топче, за да се почувствате част от стихията.
Май си ми комшия.
Черно, мирише и разваля характера!
Коментар
-
Ааа, верно Бат Марто ми споменаПървоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеПостъпиха сведения. Аз съм в 5Б, а ти си в 10Черно, мирише и разваля характера!
Коментар
-
Не е първата. Първата беше в петък (07.05.10) около 14ч. Поне в Люлин.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеИзяжте по едно ледено топче, за да се почувствате част от стихията.Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар