Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неволи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Неволи

Не зная какво да кажа ,ако това всичко е вярно.
    Прикачени файлове
    B+

вааа супер е . много яко

Коментар

Има такава песен на Черно Фередже. Но дали това е истина ... не знам. Но определено е много яко - даже в песента е направено под рима.
      RB Patrol Team

Коментар

Фера! На нас поне две мисли да ни се разминаваха!!!

Песента се казва - Черно фередже - Какво чудо стана

"Какво чудо стана с мене и с бащами, преди 3 години умира майка ми. Татко вдовец стана, аз като сирачеи и във наща къща тръгна друго яче. Двамата със татко, станахме бекяри, няма кой да пере, кой чорба да свари. И ме принудиха в близката родичка, аз да се оженя за една вдовичка. Моята вдовичка, що ми тя доведе, що е то да знае дата, че и бреде. Дъщеря красива, стройна, като мене, 20десет годишна, само за женене! То пък чуд стана, по гршка на баща ми, тайно се залюбил той със дъщеря ми. Не мина се и време и тя му пристана и така на мене, тате зед ми стана. Не мина се и време, роди им се детенце. И това детенце и то род си има, мене бред се пада, на баща ми внуче и родата наша почна да се суче. Сега татко има 7 дечурлига. Моята вдовичка, роди 2 и стига. Мойте са ивлели, те пък са ми братя и си объркахме с татко ми родата... Със черно фередже."
        Vitara 1.6 8V; +/-80hps; Kobra NT-235/75 R15; FJ 48"

Коментар

...

ОЛЕ!!!
          sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X