Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Руши се ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Руши се ...

-Ало община “Едикояси”местни данъци и такси..
    -здравейте ..от София съм.. , имам там парцел, от две години не съм получавал съобщения за данъци
    -Ами продиктувайте си данните..
    диктувам..
    -мда вярно господине.. странно. Адреса не сте си сменял-чете ми моя адрес в София-
    -не съм
    -е защо така –мисли- нищо ли не сте получавал??
    -не съм, ами и аз искам да знам-казвам, искам да си внеса данъците, но не получавам известия…
    -ами то известията ги разпраща една частна фирма , сигурно са ви пропуснали..
    вече озадачен-е как частна фирма , съобщения за данъци..?
    -ами да, а те май не се справят добре, ще ги сменяме..
    -е добре- казвам -сметнете всичко и ми пратете вие едно известие за всичко което имам да плащам
    -о не мога така, фирмата праща известия
    след кратко мълчание
    -ми освен да дойда лично??? -питам /500км са , за да внеса петдесетина лева../
    -да елате , тъкмо ще се запознаем –радостно-служителката…
    12 минути разговор-без коментар
    изпуснал съм най-дивните подробности, но като цяло това…що няма пари в хазната…

друга случка
    Преглед за очила.
    Луксозно ателие, на Графа. Влизам , преглежда ме една сладурана и сяда да пише рецепта.
    Всичко за около 7-8 минути. Следващите 20 минути беше кълчене и обяснение за пари. Мисля си , защото са професионалисти , а парите , да нормално е..
    Викам си , добре, важното е работа да свършим. Избрах си най-евтините рамки, често сядам на тях в джипа особено.. Както и да е , взеха ми 100 кинта за рамка и две стъкла. Тръгвам си и след два дни отивам !
    Вадя очилата измежду десет луксозни пликчета, забърсващи кърпички и лъскави картончета и си ги налузвам J

От дясно леко ме стяга главата, от ляво направо си ме боли и трябва да мижа, за да виждам! Казвам им -момичета аз съм добър човек с чуство за хумор, ама дайте да оправиме това безобразие..
    -а тя лекарката ви е прегледала..това е казала
    така най-мило гледам да изглеждам –къде е лекарката –питам-е сега я няма, но има друга
    Една усмихната съблазън ме вкарва пак в кабинката , трие се в мене , гърчи се не знам какво ме е гледала, ама ми стана хубаво. Добре викам си сигурно са нови,пресни от университета, айде от мен да мине..
    -от ляво ви трябва някакво цилиндърче, тоест ново стъкло, от дясно си е добре.
    - добре , оправете си работата, плащам още трийсе лева и си тръгвам
    След два дни пак отивам, сега очилата добре от ляво , ама с дясното око ме стяга. Обаче тъкмо да им кажа и то първата лекарка там ми вика- Ами вие си държите на цилиндърчето хахаха …
    Обезумях- то все едно да си държиш на пирона в счупения крак….
    Ми викам да държа си…мислех си да я вкарам в кабината за прегледи и да и направя едно бебе, да си седи в къщи, ама накрая и в затвора да ме вкарат…
    Сега малко ми стяга от дясно , обаче мисля , че ще свикна !

До: Руши се ...

Явно си много чаровен.Данъчната те кани на среща,очните ,,лекарки'' май нарочно бъркат...Та незнам от какво се оплакваш
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Сигурен ли си че всеки път очиларките просто не те хипнотизират и/или правят разноглед ?
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Абе то е смешно, ама май си е тъжно..

Коментар

Като че ли някаква масова посредственост се шири. Затъпяване.. некомпетентност и то умишлена! Чалга дето вика Стефан, ама само не обвинявайте демокрацията сега, по-скоро мисля че има световна деградация някаква..
          Книгите допреди 10 години и сега
          бяха Моъм, Кронин, Каре, Гриин, Стайнбек, Дикенс, Достоевски..
          сега е накакъв чудовищен бълвоч което и заглавие да отвориш!

Коментар

Пак превключи на бърз режим.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнение
              Като че ли някаква масова посредственост се шири. Затъпяване.. некомпетентност и то умишлена! Чалга дето вика Стефан, ама само не обвинявайте демокрацията сега, по-скоро мисля че има световна деградация някаква..
              Книгите допреди 10 години и сега
              бяха Моъм, Кронин, Каре, Гриин, Стайнбек, Дикенс, Достоевски..
              сега е накакъв чудовищен бълвоч което и заглавие да отвориш!
              Така е, ама като се замисля, колко дни съм изчакал на опашки за книги, то само за книги да беше, не ми се спомня. То добре, че руската книжарница бе на 200 метра от нас и лелките ми бяха приятелки. Там имаше почти всичко, дето на български никога не би се появило. Не зная каква им беше политиката на съюзците, ама като се появеше група туристи от там, изкупуваха с куфари.
              Сега поне, на който му се чете, не би трябвало да има проблем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X