Мислех да го пусна в темата за вицовете, но си е истиснки случай, разказан от личната лекарка на мой приятел.
Явява се при нея възрастна женица - видима възраст над 60, но иначе запазена, и я пита:
- Видях една реклама на едно лекарство, там за някакъв самолет ставаше дума....
- Да не е Трибестан ?
- Ааа, да същото. Да питам - действа ли ?
- !?!? - (Лекарката е в лек шок, но се владее) - Ми да, действа....
- А 8-9 часа дали ще действа ?
- !!!!!?!?!? - (Лекарката е в силен шок - пациентката очевидно е попрезряла чак за ТАКИВА изпълнения) - Амиииии.... 8-9 часа... би трябвало... ама зависи от индивидуалните реакции на организма.....
- Щото аз в Китай ще ходя !
- ??????????????? (Лекарката е ступор, без надежди за ремисия) - Ъъъъъ, ми то сигурно и на китайци действа....
П.С. В крайна сметка се изяснило, че бабата я е страх да лети със самолет, и си мислела че това е хапче против прилошаване при пътуване, а пък и предстоял дълъг полет до Китай.
Явява се при нея възрастна женица - видима възраст над 60, но иначе запазена, и я пита:
- Видях една реклама на едно лекарство, там за някакъв самолет ставаше дума....
- Да не е Трибестан ?
- Ааа, да същото. Да питам - действа ли ?
- !?!? - (Лекарката е в лек шок, но се владее) - Ми да, действа....
- А 8-9 часа дали ще действа ?
- !!!!!?!?!? - (Лекарката е в силен шок - пациентката очевидно е попрезряла чак за ТАКИВА изпълнения) - Амиииии.... 8-9 часа... би трябвало... ама зависи от индивидуалните реакции на организма.....
- Щото аз в Китай ще ходя !
- ??????????????? (Лекарката е ступор, без надежди за ремисия) - Ъъъъъ, ми то сигурно и на китайци действа....
П.С. В крайна сметка се изяснило, че бабата я е страх да лети със самолет, и си мислела че това е хапче против прилошаване при пътуване, а пък и предстоял дълъг полет до Китай.
Коментар