Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Червеношийка?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Червеношийка?

Днес докато си работех по двора , ей това пиле от снимката подскачаше около мене и накрая влезна в къщата !! Успях да го хвана и го пуснах навън, интересно , че не се опита да кълве докато го държах ! Мисля че е червеношийка , но ако някой знае повече нека сподели.
    п.п. снимката е от нет, но пилето е същото на 100% !
    Прикачени файлове

До: червеношийка???

Червеношийка еТова сигурно е по двора на вилата ти?Забелязал съм че не се плашат много от хората идват близо на метър от човек.Имат много хубава тиха песенПоздрави
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Да на вилата, бе интересно , че няма никакъв страх , а като я хванах не се дърпаше и не усетих страх или подобно. Дали е добра поличба? Миналата година ме засра врабче и изкарах 2 бона същия ден от една работа.. дай боже

Коментар

Тая червеношийка ме подсети за една история ,която ми разказа мой приятел орнитолог Преди не помня колко години ,откриват някакво нерегистрирано птиче ,което има червена глава и най-обича да се храни със сливи. Събират се орнитолозите за да му измислят име и да си го регистрират като нов вид .След дълго умуване един от старите орнитолози ( на времето са изучавали латински изцяло ,докато сега се учи само терминология) предлага птичето да се казва рубуцефулус прунус перфоратос . Младите се съгласяват единодушно а дъртите ги избива на хилеж . Не съм убеден ,че съм запомнил правилно латинското име на птичока но превода на български помня много добре - червеноглав сливоотваряч
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Дроба научи латинскияслива е фика а пруня е джанкаНе сливо а джанко отварачПо културно и друго си е по дребно нещо
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
            Дроба научи латинскияслива е фика а пруня е джанкаНе сливо а джанко отварачПо културно и друго си е по дребно нещо
            Взимам си бележка но все пак - знам какво е джанка но въпреки всичко ми звучи меко и сбръчкано а тая работа хич не ми харесва
            Вероятно някаква остатъчна асоциация от варенето на ракия И още нящу да вметна по темата с джанките и птичките.Скитал съм по Камбоджа и Тайланд та тая работа с дребните неща на назе ич не ни е по мярка ши знайш .На тях пък съвсем
            Последно редактирано от droba; 05-04-10, 21:52.
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Ти го каза прунус демек джанков ако беше фикус е демек сливов как беше отварачПоздрави
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

При мен всяка пролет влиза по някой гълъб в квартирата и ме буди рано с пляскане на крила понеже не може да уцели прозореца следва хващане с облак от перушина и пускане и на мен ми е направило впечатление, че като ги хванеш не са агресивни и не кълват. Хващал съм и чужди коне и се дърпат, докато не усети кой е господарят, после прави каквото му кажеш.
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                  Взимам си бележка но все пак - знам какво е джанка но въпреки всичко ми звучи меко и сбръчкано а тая работа хич не ми харесва
                  Вероятно някаква остатъчна асоциация от варенето на ракия И още нящу да вметна по темата с джанките и птичките.Скитал съм по Камбоджа и Тайланд та тая работа с дребните неща на назе ич не ни е по мярка ши знайш .На тях пък съвсем
                  Завиждам тиИ мене ми се щеше да го размахам из Камбоджа ама вече бех жененс две щерки
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X