Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Еврото сменя лева от 1ви юли ?
Свий
X
-
До: Еврото сменя лева от 1ви юли ?
По новините казаха, че курсът щял да бъде 2 евра за левче.
Коментар
-
Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнениеЕ, аз си мислех, че ще стане от днес...)))))))))))))))))
Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!
Коментар
-
То че е 1-ви април, ясно, но това едва ли е първоаприлска. Нали някакъв фактор от МВФ всъщност предложи тази идея за скоростно едностранно въвеждане на еврото като паралелна валута. Също така посъветва и да се "пипне" малко обменния курс, щото левът бил силно надценен в момента. Та сметката е такава - ако обмяната е горе долу 3 лева за 1 евро, всеки сам може да си направи сметката с колко ще му се оскъпи заемът в евро, който евентуално изплаща /по последни данни над 70% от заемите у нас са в евро/. Честито на печелившите!
Коментар
-
Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнениеДано да е първоаприлска шега, че иначе свят ще ни се извие....Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
Коментар
-
Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнениеДано да е първоаприлска шега, че иначе свят ще ни се извие....
Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнениеТо бива да ни купят, ама пък за без пари....Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ще ни се извие свят поради простата причина, че повечето хора и фирми имат заеми в евро. Досега си внасял примерно на месец 500 евро погасителна вноска при фиксирания курс 1,95583. Ако курсът стане 3 лева, пак ще внасяш 500 евро, но те вече ще струват 1500 лева. А не знам дали някой сериозно вярва, че като минем към евро и банките така ще свалят лихвите, че направо няма да се усети разликата. Доходите ни ще са си както преди - ниски и в левове, пък задълженията...красота.
Коментар
-
Първоначално публикуван от penka Преглед на мнениеАко курсът стане 3 лева...
Ама какво конкретно би наложило курс на еврото 3лв??? Кой го е казал? Аз например мога да се изцепя че долара е надценен, ама въпроса е кой ще ме вземе на сериозно.
А и смяташ ли че някой в момента има волята да го наложи??? Щото аз не.Последно редактирано от sparkybg; 01-04-10, 19:31.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Според мен няма как да се пипне курсът. Ние и сега де юре сме го въвели еврото поради факта че сме във валутен борд ! Просто работим с левове. Виж ако падне борда преждевременно..............................GW Steed5
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар