Обява

Свий
Няма добавени обяви.

дяволска работа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• дяволска работа

ами имах си фиш от тотото ! и печели четворка и тройка ! и отивам да сиги взема - и касиерката ме вика настрани
    -Господине - имате някаква голяма печалба !
    -викам и - нямам!, само четворка и тройка имам- 27 лева и двайсе стотинки, проверил съм в Нет !
    Тя вика
    -Не- вие печелите минимум Петица-на Нета не вярвайте ! има някакъв код срещу фиша Ви , отивайте веднага в Централата!
    И аз газ , паля жипа, пускам си М.Джексан/дето умря/ и газ ! отивам там като предварително им звъня по телефона!
    и те ми викат - Веднага елате, щото тук има нещо !
    и аз се насирам вече от кеф ! и Отивам ! Охраната викат вие ли сте човека с Фиша! Кимам ! и те ме посрещат цяла стая с жени и викат седнете тука! и чакайте ! и след половин час идва една красавица и ми носи на поднос 27 лева и двайсе стотинки !
    ма викам - Гаврите ли се с мене? и тя , ами станала е грешка

До: дяволска работа

Жива подигравка И с една дума си зел около 20 лв.
    -7лв. разход за гориво
    Последно редактирано от Д.Димитров; 26-03-10, 16:33.
    [B][I]Един от най - добрите! [I][B]
    [SIZE="1"]Мънгъфската Войвода...[/SIZE]

Коментар

Добре де, остави нета - като си провериш числата имаш ли 5-ца или не?
      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

ми според мен не печели нищо, фиш за 10 тиража е от години, едни същи четири колонки ! и само в Нет съм проверявал винаги ! но аз си го проверявам и тираж за тираж и накуп ! само четворка и тройка! в пункта ми вика
        -пише , че печели - но не пише колко значи е голяма печалба! звъннете на Районна дирекция,
        Звъня им и те елате веднага , за пари става дума! и така, абе дяволска шега, само емоции ... но останах с усещането за нещо , абе незнам, тъпо

Коментар

Ами може би пък за лелите в пункта 27 лева да са "голяма печалба" ... Кофти само за напразните надежди, но от друга страна 20 кинта са си 20 кинта, така че почерпи се и горе главата
          Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

e то фиша ми струва 30. но купих си еклер с шоколад , да виж - може от Спортния тотализатор да са решили да въодушевяват хората предпразнично малко радост , но за кратко !

Коментар

Човек може да получи инфаркт от такива моменти

Коментар

Аз преди години бях спечелил 201 лв и във пункта знаеха колко е печалбата. Работата е че за печалби над 200 лв трябва да се ходи в централата
                Нищо тайно няма в цялата работа - виждаш числата, ясен е тиража...дали в нета или не все тая.
                Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

е да ! ама в пункта жената каза:
                  - пише че печелите , но в списъка с печалбите има само нули срещу номера на фиша ви ! в такива случаи е голяма печалба , идете ....
                  и аз съм удрял 300 и нещо , но странно че тогава жената знаеше и всичко беше точно.. останах с усещането , че нещо гнило има в цялата работа !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X