Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз станах поредната жертва на подаръчно " отмъщение " !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И аз станах поредната жертва на подаръчно " отмъщение " !

Бях невинно прилъган, на път от летището, вчера вечерта да се отбия в едно заведение.
    Ей така само да се видим с ПРИЯТЕЛИ, да предам поръчката от UK. и да пием по една лимонада.
    Да ама не, ИЗРАБОТИХАМЕ и мен с лебедка и колан за теглене.
    Каквото и да напиша, думите няма да могат да опишат какво изпитваш такъв момент (стоиш и ги гледаш тях, гледаш и пакета, и си като в безтегловност).
    Сега разбирам какво са изпитвали Стефан, Жоро, Митко, Маряна и всички други "жертви"

БЛАГОДАРЯ ВИ, радвам се че ви познвам.

.... от сутринта два пъти слизам до гаража, чуствам се като малко дете което си има нова играчка, ето ги и тях.
    Прикачени файлове
    Land Rover Discovery:
    - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
    Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

До: И аз станах поредната жертва на подаръчно " отмъщение " !

доста скъпо са ти отмъстили
    Честито и браво на отмъстителните хора
    Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Честито колега!

Коментар

Да са ти честити и по-рядко да ги използваш за себе си и повече за другари по приключения! Хубаво е когато на хубавите хора се случват хубави случки. А още по-хубаво е, че има такива съфорумници, които правят нещата да се случват.
        ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
        LZ1YBB

Коментар

Дали това няма да е катализаторът за ускоряване на процеса на Диско-тунингът и сродните му идиотии?
          И трябваше ли и пневматичен гайковерт за доускоряване?
          Хайде скоро да видим отмъщението извън кашона.
          8-ми март вече не е само женски празник
          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Честито! Браво на " отмъстителите" !
            Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Хи, хи...
              те хората са казали - " на зла круша - зъл пЪрт "

Честито, много приятно " отмъщение".

Коментар

Мухахах(не се сдържах)

Честито!:-)) Дано сме те зарадвали форума...:-)) Много е яко, нали(аз от опит да кажа)

п.п.Хайде чакаме снимките от Влади и Марлянда за тези, които не успяхме до дойдем!
                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                A2 (+)

Коментар

Да си ни жив и здрав Пепи! Малко да ти трябва лебедка, много да си я возиш...
                  VPetrov.photography

Коментар

Присъединявам се към мнението на Венци... Пожелавам ти да я ползваш изключително рядко...
                    С "Фармахим" - непобедим
                    Дизел - само дънки!

Коментар

Аз пък ти пожелавам със здраве да си я ползваш - само че да помагаш на други колеги които имат нужда. Един вид : Pay it forward!

Коментар

И аз се присъединявам към пожеланията, но тези кавички в заглавието мисля не им е там мястото, защото си е чисто отмъщение. Не знам с какво Сте ги подразнели?
                        Предполагам ще се започне: тази лебедка в гаража ли ще се ползва, хайде карай нали имаш лебедка, ще дойдеш ли да ме извадиш към 23,30ч и много други примери.
                        Извинявам се за спама!

Коментар

Хихихи нека ти
                          Снимките, които направих бяха от телефона на Ясен
                          Незнайно как, телефона уж за снимки беше настроен, а правеше клипчета Аз съм най-лошият фотограф на света, дано поне 1 2 снимки са читави. Как пък никой не беше взел фотоапарат аз да питам??? Цвети, ти нямаше ли някаква "сапунерка" да дойдеш да снимаш?

Пепи, да ти е честито отмъщението. Както ти казах имам опит в сефтосването на подарени лебедки Ти само я сложи

Коментар

Честито.
                            Чета и не вярвам какви свирепи и отмъстителни хора има във форума!
                            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Аре дайте снимките, отмъститетели. Пепи, и нали знаеш старата приказка - Каквото повикало, такова се обадило. Сега като затъна освен Стефан и Иоппо и ти си на линия да дойдеш да ме вадиш
                              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X