Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шокиращи новини!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шокиращи новини!

Убиха заека на Нескуик
    Скандалният Куики а.к.а млечният мафиот бе намерен мъртъв пред дома си...още по темата

Къде е млякото?

Нелегален износ на мляко!Дилърите ще бъдат ли разкрити?
    още по темата

и още разкрития по аферата с млякото Тук!

Развръзката Тук

Тези статий на мен ми оправиха деня,дано и на вас
    Последно редактирано от gogo_spama; 08-03-10, 18:00.

До: Шокиращи новини!

Голямо БЛАГОДАРЯ!
    И на мен ми оправи настроението!

Коментар

А бе,ами МИЛКА да не земат и нея,нещо...дум дум и...айдееее...

Коментар

Наистина шокиращи новини

Коментар

Първоначално публикуван от sisko2 Преглед на мнение
          Наистина шокиращи новини
          Нда,аз дори не подозирах за съществуването му.

Коментар

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
            А бе,ами МИЛКА да не земат и нея,нещо...дум дум и...айдееее...
            За жалост,трябва да се самоцитирам...
            Черната прокоба се СБЪДНА!
            Симпатичното синьо добиче с тавриран надпис "Милка" на хълбока бе намерено в близост до психодиспансера в Карлуково посред локва мляко и коксови стърготини.
            По-точно,части от него/нея/,които могат само да послужат в гребенарско/мундщучния концерн "РОГА И КОПИТА" на едрия предприемач и потомък на турски гражданин О.Бендер.

Убийците са си направили допълнителна гавра с одраната с хирургическа прецизност кожа на горкото животно,закачайки я на близко тиквово дърво.Надписът е преправен със спрей и се чете :щилка-явно уточнение с какъв инструмент е разфасовано хайванчето.
            Упорита мълва сред разследващите обаче гласи,че добитъкът е бил разфасован и после опечен посредством тайнствения боен отровен Браунов газ-секрента разработка на Наса и М.Свидетелство за това са намерените в близост купчина полирани кокали,туба вода,маркучи от система за преливане на глюкоза,стар акумулатор и странен на вид предмет с надпис "електролизна батерия"...
            Има също така следи от голям обикновен огън на дърва,много стъпки от боси крака около него,и дири от големи гуми за кал от поне пет автомобила.Явно с тях е изнесено,каквото не е изядено на място.
            Бяха взети гипсови отливки и чугунени такива,от всички дири.
            Разследването е по горещите следи!
            Очаквайте подробности в Новините по телевизора от .емнайсет часа...

Молба:
            който има каквато и да е информация по случая да звъни веднага в кризисния щаб в Карлуково или да сподели тук.
            Номерът е: 0883 69 69 69
            Всяка информация ще е безЦенна.
            ---------------
            Последно редактирано от Мещера; 07-04-10, 18:10.

Коментар

Еее един заек на нескуик имахме и една шоколадова крава МИЛКА и тях утрепаха...
              Some call it a hobby, we call it a way of life!
              Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

С прискърбие трябва да съобщя...

Агънцето бяло от песента "Заблеяло ми агънце" в изпълнение на Борис Машалов,беше ликвидирано!!!
                Малкият,къдрав бандит с детска физиономия и големи очи бе намерен опечен и полуизяден в един специално за целта изкопан трап,развасован в три кръгли на вид,и железни на пипане,тави.

Ба си....-казаха всички журналисти.За нас не останало...
                /то кога ли пък е имало за тях...
                Кризисният щаб от Карлруково е преместен по спешност в Дулово в една палатка в двора на бюрото по труда/?!?!/бивша ЦДГ-3.Палатката е от захарен памук,тъй че който иска да се включи в разследването-следва да побърза с включването.
                Телефона за спешни случаи е даден по-горе,при убийството на кравата Милка,или ползвайте този,в подписа на Автора.
                Новини по телевизора не чакайте-никой не жали хайванчето...

ПП За повече подробности-или в темата Бар Наздраве,или в раздела"За дома и семейството"...
                Очакваме развитие...

Коментар

Моля тленните му останки и известно количество вино да ми бъдат предадени за експертиза

Коментар

Първоначално публикуван от gogo_spama Преглед на мнение
                    Моля тленните му останки и известно количество вино да ми бъдат предадени за експертиза
                    Експертизата мина успешно.
                    Потвърдиха се съмненията за умишлено убийство по особено жесток начин.
                    Престъпниците още се оригват на агнешко,което утежнява и без туй тежкото им положение.

Присъдата се очаква около 24-ти,май...

Коментар

От: Шокиращи новини!

Хм,много странно...
                      Тази сутрин във времето за зомбаж по ТВ наречено "рекламен блок" забелязах неккъв тийнежър,който си има за домашен любимец...крава.Изпитах известни професионални подозрения относно самоличността на добитъка,но като видях и ЗАЕКА в края ми стана ясно.
                      Този път Жертвите сме всички ние и децата най-паче!
                      Опитват се да ни пробутат ментета на непрежалимите Нескуикчо и Милка!
                      Най-нагло и брутално!И съм сигурен,че затуй гръмнаха "галерията" будни граждани с жива съвест-явната намеса на Явор Плачков и Кретенина Спатрушкова в този сценарий очевадна и ушебойна е налице!В случая "къде е млякото" трябва да се разбира като "КЪДЕ Е БОМБАТА"?Щото всички знаем,че мляко отдавна няма.
                      Късоопашатият мъник просто е прерисуван от оригинала,а чифтокопитното най-нагло е фалшифицирано.Това е кравата Рашка от Учиндол,открадната или откупена от родителите на някой плешиф олигофрен.
                      Жяне Валжане от МТС заплашва с ново СРС директно от обора и зайчарника...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X