Ако продължат така, каква ли колекция от каруци ще си направят? Не вярвам някой от собствениците да си плати глобата.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Уникално: Паяк вдига каруца
Свий
X
-
До: Уникално: Паяк вдига каруца
Като не платят, ще се продадат каруците.Първоначално публикуван от Владо_2 Преглед на мнениеhttp://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2799131
Ако продължат така, каква ли колекция от каруци ще си направят? Не вярвам някой от собствениците да си плати глобата.
-
Из статията:
"За последно конят е бил видян заедно със стопанина си да върви по Моста на влюбените в посока НДК"
Е това направо ме съсипа

п.п. А по въпроса дали някой ще си плати глобата - може, ама друг път.. като във вица за колелото
Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!
Коментар
-
То за де се плати,нали трябва и документи на превозното средство...Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Да бръкнат в жабката да си ги извадят!Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнениеТо за де се плати,нали трябва и документи на превозното средство...

Коментар
-
Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнениеВ Бургас пък започнаха да вдигат и луксозни автомобили, направо не мога да повярвам
Тия нещо са се объркали... Едно е да вдигнеш каруца. Но до вдигнеш колата на някоя мутреса ( щото това за мен е малко женска колица) си е направо лудост 

Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Ами те и двете са със четири гумиПървоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
Тия нещо са се объркали... Едно е да вдигнеш каруца. Но до вдигнеш колата на някоя мутреса ( щото това за мен е малко женска колица) си е направо лудост 

Е затова искам да си купя Краз, и да ходя с него да си пия кафето, да видя как ще ми го вдигнат с паякътР.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Мани... Зараади тебе ше почнат да се движат, вместо с паяци, с автокрановеПървоначално публикуван от RFF Преглед на мнениеАми те и двете са със четири гуми
Е затова искам да си купя Краз, и да ходя с него да си пия кафето, да видя как ще ми го вдигнат с паякът

Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар