Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Компетентноста на търговците :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Компетентноста на търговците :)

Здравейте, от доста време чета форума зарибил съм се да си взема джип(проекта е в процес на инвестиции затова само чета...), изчетох доста от форума (от около 3-4 месеца го чета) и си търся джип ама от по истинските . Та гледам си мобилето и попадам на всякакви обяви и писания ама тази обява ме грабна с компетентност и не можах да не я споделя - всичко може да му се блокира на това паджеро още малко и двигателя сигурно (ръчно)....
    Прикачени файлове

До: Компетентноста на търговците

Да не се чуди , и аз скоро разбрах че Порше Кайен е с осем блокажа ) И собственикът беше напълно сериозен!
    подпис : Драги ми смехурко;))

Коментар

Ама все бях гледал разни ABS-и разни блокажи вместо хъбове ама блокаж на скоростна не бях...

Коментар

Бложаж за шофьорска глупост само няма.

Коментар

Да не забравяме и "подготовка за климатик" и "борд компютър със две функции-външна температура и часовник".
          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Ами на човека може да са му блокирали скоростите.
            0885719173-Красимир

Коментар

Ха ха, не се бях сетил че може да има само 3та например. А дали няма блокировка на блокировките....
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Двигателя блокира по свое желание без предупреждение и обяснима причина за водача и спътниците му !
                Р.П.(RFF) 0898677590
                Пътна помощ
                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Копирам си поста от една друга тема ..

Уредих се със 140 процентови гуми за Диското
                  Преди няколко дена сменях гумите на колата и по време на монтажа собственика на сервиза чинно ми обясни че тия гуми ( BF Goodrich A\T )
                  всъшност са 70% офроуд и 70% асфалт .Нека се пукнат от завист всички собственици на Гудрич АТ защото техните са едва 100 процентови
                  О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X