Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хасково, приятната изненада!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хасково, приятната изненада!

Някъде, есента ми се наложи да пътувам до Хасково и потеглих с предубеждения за този град. Не бях ходил никога там и си мислих, че малко е откъснат града и едва ли ще предизвика интереса ми.
    Обаче навлизам аз плахо и какво да видя-перфектен асфалт, кипри градинки с цветя, лъснати тротоари, хубави паркове.
    Викам си, ами сигурно са се постарали в центъра и от неверие направих обход на странични улици. И пак същото-нов асфалт по улиците, нови тротоари и градинки, и се шашнах. После пеш по центъра се разходих и подробно разгледах заведенията, архитектурата, пазара и пак същото, всичко изпипано с мерак. Браво на хасковлии за постигнатото.
    Късно вечерта около 02ч. се връщам за Пловдив и някъде по пътя в една малка дупка на централния път, спуках предна гума. Гумите на Пежото ми са 215/17/45 и се сцепват дори от малки неравности доста често.
    Започнах да я сменям, но ключа за джантите се счупи и се обадих на полицията. Точно след 10 мин. дойде хасковска патрулка и полицаите, като видяха обстановката извадиха ключ и активно ми помогнаха.
    Бях поразен този ден от един чудесен български град и от добрината на хората там.
    После разказах на жена ми преживяното и тя се разплака, като чу това за родния си край, понеже е от Димитровград.
    Пожелавам на хасковлии много успехи в живота, а на града им- все така да е приветлив.

До: Хасково, приятната изненада!

Не съм бил в този град, но от мой близки, и по -точно бивш главен архитект на града, знам, че градоустройството е добре устроено. Това което написахте още веднъж потвърждава казаното от моите познати, и е време да го почуствам.

Коментар

Ходи ли до статуята на Богородица с младенеца? Хасковлии се хвалят, че е най-високата в Европа. Някъде имах снимки, ама къде ли са..?? Ако ги намеря, ще кача
      00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнение
        Ходи ли до статуята на Богородица с младенеца? Хасковлии се хвалят, че е най-високата в Европа. Някъде имах снимки, ама къде ли са..?? Ако ги намеря, ще кача
        Пътуването бше внезапно и по същество и нямах кой да ме развежда и показва характерното за Хасково.

Ето тук става дума за статуите където е и хасковската.
        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=82521

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X