Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Може ли един хотдог да бъде сладък?
Свий
X
-
До: Може ли един хотдог да бъде сладък?
Сладък не ами татък дажеО, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
-
Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнениеЛипсват му само майонеза и кетчуп. И да си затвори очите, че не обичам кренвирша да ми мига насреща докато го ям.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеХм, а да върти опашка и да ти бърка с нея в очите?.
ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
LZ1YBB
Коментар
-
Също не е лошо кренвирша да не е толкова космат!sigpic
Land rover lightweight-series 3
Range Rover V8
Range Rover Classic Vouge SE V8
Mercedes G280
ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivan kerchev Преглед на мнениеСъщо не е лошо кренвирша да не е толкова космат!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнениеЩе те заведа на ресторант.
Оставиго ще го сахраня както трябва.
Обещавам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivan kerchev Преглед на мнениеСъщо не е лошо кренвирша да не е толкова космат!JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0
Манол Денев
Коментар
-
Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнениеЛипсват му само майонеза и кетчуп. И да си затвори очите, че не обичам кренвирша да ми мига насреща докато го ям.
"...накрая намериха една кутийка с приблизителни размери шест на три инча. Етикетът и гласеше: ВАЛКОРИН — УНИВЕРСАЛЕН ПИР ЗА ВКУСА, ЗА ВСИЧКИ ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ!
— Това, изглежда, го бива — каза Хелмън. Той отвори кутийката.
Каскър се наведе и подуши.
— Не мирише.
В кутийката намериха правоъгълно жилаво червено блокче. То се тресеше леко като желе.
— Отхапи от него — предложи Каскър.
— Аз ли? — запита Хелмън. — Защо пък аз?
— Нали ти го избра?
— Предпочитам да си го гледам — каза Хелмън с достойнство. — Не съм толкова гладен.
— Нито пък аз — заяви Каскър.
Те седнаха на пода и вторачиха поглед в блокчето. След десетина минути Хелмън се прозя, облегна се назад и затвори очи.
— Добре, страхливецо — каза с горчивина Каскър. — Аз ще го опитам. Запомни обаче, ако аз се отровя, ти никога няма да се измъкнеш от тази планета. Ти не умееш да пилотираш.
— Тогава си отхапи мъничко — посъветва го Хелмън.
Каскър се надвеси над блокчето и се втренчи в него. След това го мушна с палеца си.
Жилавото блокче се изкикоти.
— Чу ли? — изкрещя Каскър, като отскочи назад.
— Нищо не чух! — каза Хелмън, ръцете му трепереха. — Хайде продължавай!
Каскър отново побутна блокчето. То се изкикоти още по-силно, този път с една отвратителна превзетост.
— Ясно — каза Каскър. Кое е следващото за опитване?
— Следващото ли? Че на това какво му е?
— Аз не ям неща, които се кикотят — заяви твърдо Каскър..."Издъних се на Тюринг теста
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар